Στο νοσοκομείο αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Ανατριχιαστική φωτογραφία με τους νάρθηκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον του κοινού κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love! Διατηρούσε δεσμό με την Ρένια Τσακίρη και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των τηλεθεατών!

Το απόγευμα της Κυριακής, όμως, τάραξε τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο νοσοκομείο. Ενεπλάκη σε τροχαίο αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά.

Ο λόγος για τον Παύλο Τερζόπουλο!

Η ανάρτηση του Παύλου Τερζόπουλου

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας είναι πραγματικά πάρα πολλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να το γράφω ξεχωριστά γιατί είμαι λίγο ε περίεργη φάση, είχα ένα τροχαίο. Ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με ένα σπασμένο χέρι απλά περιμένω στο νοσοκομείο για να μπω για εγχείρηση τις επόμενες ημέρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Τερζόπουλος.

Power of Love Παύλος Τερζόπουλος

Power of Love τροχαίο

Πράγματα που δεν γνώριζες για τον Παύλο Τερζόπουλο

Ο Παύλος Τερζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο Αττικής, ενώ ζει στην Καλλιθέα και στο Μεγάλο Πεύκο. Είναι απόφοιτος και αριστούχος του διπλώματος Presenter’s Elite της AFStudies. Νικητής του διαγωνισμού Aerobic της Tribal Fitness School στην Πολωνία. Έχει διδάξει σε Πολωνία και Ιταλία με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία 5,5 χρόνια συνεργάζεται με μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας, ενώ συμμετέχει στα Συνέδρια και στα event της AFStudies από το 2010.

1.Είναι μόλις 35 ετών και δηλώνει "in love" με τη γυμναστική

2.Έχει μείνει σε σχέση μόλις 2,5 χρόνια!

3.Πιστεύει στον έρωτα με τη πρώτη ματιά αλλά θεωρεί ότι θέλει χρόνο για να εξελιχθεί