Χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη - Η τρυφερή φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο

Φουλ ερωτευμένος ο παρουσιαστής

Χαρές είχαν στην οικογένεια τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη. Η αγαπημένη του παρουσιαστή είχε τα γενέθλια της και τα πέρασαν όλοι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκονται λόγω των γυρισμάτων του Survivor 5 (δείτε το trailer του Σαββάτου).

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ευχηθεί στην σύντροφο και μητέρα του παιδιού του και μέσω Instagram, αναρτώντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μαζί με την κορούλα τους.

Expand player

Η φωτογραφία του Λιανού για τα γενέθλια της Καραλέξη

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το περιοδικό Εγώ, το ζευγάρι μετά τον τελικό του Survivor 5 θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής Βαλέριας - Ασημούλας. Τώρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μπορούν να προγραμματίσουν τίποτα.

Παντρεύονται μαζί με την βάφτιση της κόρης τους;

Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 6 μηνών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είναι η περίπτωση του Γιώργου Λιανού» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» τον Τανιμανίδη

Survivor 5: Φωτογραφία από το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο