«Δεν είναι η περίπτωση του Γιώργου Λιανού» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» τον Τανιμανίδη

«Μπαίνει μέσα σαν μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι η περίπτωση του Γιώργου Λιανού» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» τον Τανιμανίδη

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η «Φάρμα» σχολίασε η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (12/1). Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη.

Τα αιχμηρά σχόλια του Μικρούτσικου για τον Τανιμανίδη

«Τα ποσοστά της Φάρμας δεν είναι καλά, κακά τα ψέματα. Γενικά ήταν ένα πράγμα μουντό γιατί έχει στοιχεία Survivor αλλά άλλο σε ένα εξωτικό νησί, που έχει μια εξωστρέφεια και το άλλο έχει μια λασπουριά. Ήταν σαφές ότι αυτό θα συνέβαινε από την αρχή.

Τώρα, είχαν κάποιες επιτυχίες στα πρόσωπα αλλά τους έφυγαν στο άψε σβήσε. Δηλαδή όταν είδα να φεύγουν αυτοί που φεύγουν, αναρωτιόμουν τι τους έφεραν. Από εκείνη τη στιγμή είναι απογυμνωμένο, αποστεωμένο εξού και το 4%. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι κατάπτυστος αλλά δεν είναι η περίπτωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, επειδή έχουν κάνει και την ίδια εκπομπή. Ο Λιανός έχει ατάκα, έχει χιούμορ, είναι γρήγορος, είναι το ένα, είναι το άλλο. Ο άλλος μπαίνει μέσα σαν… μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει. Δηλαδή Λιανός με τα μπούνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "ξεφτίλισε" και την Σπυροπούλου

Τα "καρφιά" του πέταξε για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας Μικρούσικος προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά την διάρκεια της σημερινής (10/1) εκπομπής Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής σχολίαζε την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξαφνικά να αναφέρεται στην παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται.

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει είκοσι χρόνια αυτή την ιστορία, με κάνουν και ντρέπομαι. Μπορώ να πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι Ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Ναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάω. Λέω γιατί να είναι στην τηλεόραση… Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα Καλλιστεία», είπε ενοχλημένος ο παρουσιαστής.