Πόλεμος Ουκρανία: Τους 8 φτάνουν οι πρώτοι νεκροί μετά την εισβολή της Ρωσίας - Ραγδαίες εξελίξεις

O Πούτιν με διάγγελμά του έκανε γνωστό ότι ξεκινά η εισβολή!

Μετά την ανακοίνωση της επίθεσης Ρωσίας στην Ουκρανία, η είδηση με τους πρώτους νεκρούς δεν άργησε να έρθει. Η επίθεση ξεκίνησε μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης από την ρωσική κυβέρνηση, με χτυπήματα σε διαφορετικές περιοχές της Ουκρανίας.

Η εισβολή την οποία ανακοίνωσε επίσημα ο Πούτιν δεν έγινε μόνο από την ανατολική Ουκρανία, από Ντόνετσκ και Ντονμπάς αλλά και από την Κριμαία - Λευκορωσία. Τα αποτελέσματα των πρώτων εκρήξεων φάνηκαν στο Κίεβο, την Οδησσό, τη Μαριούπολη, οπού εκεί έχουμε και τα πρώτους νεκρούς.

Expand player

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση των τελευταίων ωρών, η Ουκρανία θρηνεί τους πρώτους 8 ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους και άλλους 9 τραυματισμένους από τα Ρώσικα στρατεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ουκρανία από τη μεριά της, σε προσπάθεια άμυνας κατέρριψε πέντε ρωσικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο με την Ρωσία να αρνείται το γεγονός.

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία - Εκρήξεις στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά το πράσινο φως από τον Rώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να ξεκινήσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην χώρα. Παράλληλα, δια ζώσης θα συνεδριάσουν εκτάκτως σήμερα (24/2) το απόγευμα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση.

Ρεπόρτερ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News μεταδίδει πως ακούγονται εκρήξεις στο Κίεβο, λεπτά αφού ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι ενέκρινε τη διεξαγωγή στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγωδία Πάτρα: ''Σπάει'' τη σιωπή η θεία της μητέρας - «Βγαίνουν και λένε σκότωσε τη γιατί..»

Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη "σεισμός" - «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών»