Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη "σεισμός" - «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών»

«Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη

Στην εκπομπή Live News μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, λίγο μετά το δημόσιο ξέσπασμα της θείας τους.

Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Ρουγκάλα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

«Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Ο Χρήστος Ρουγκάλας ανέφερε μεταξύ άλλων πως πραγματοποιήθηκε ένας έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών.

Παρόλα αυτά, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει ευαισθητοποιήσει όλο το πανελλήνιο. Την ίδια ώρα που ένα άτομο από το περιβάλλον της μητέρας ''έσπασε'' τη σιωπή του, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, ασχολήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 22/2, με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Πιο συγκεκριμένα και καθότι η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να καθυστερήσουν αρκετά, διότι οι εξετάσεις πρόκειται να σταλούν στο εξωτερικό για εγκυρότερη εξέταση. Ο λόγος φαίνεται να είναι το γεγονός ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ζητήσει να γίνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, κάτι το οποίο δεν μπορεί να στηρίξει το αντίστοιχο τμήμα που έχουμε στην Ελλάδα.