Τραγωδία Πάτρα: Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας "έσπασε" την σιωπή του

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην Πάτρα με τα τρία αδέρφια που βρήκαν άδοξο τέλος το ένα μετά το άλλο καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα αφού τα ερωτήματα ολοένα και πληθαίνουν και να αναζητούνται απαντήσεις.

Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον της μητέρας μίλησε στο T-live επισημαίνοντας πως «Η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη. Οι γιατροί αρχικώς είχαν πει ότι είναι ψυχολογικό. Όταν της έβγαζαν εισιτήριο, έκανε εμετό. Μας είπαν ότι αρχίζει γαστρεντερίτιδα και την κράτησαν για νοσηλεία.

Της έβαλαν ορό και μετά άρχισε να πέφτει το οξυγόνο της. Μας είπαν ότι έχει βρογχοπνευμονία. Είχε οξυγόνο 60 με μάσκα και έπαθε ανακοπή, χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Αφού έπαθε ανακοπή και άργησε να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος της, έπαθε την εγκεφαλική παράλυση και έμεινε τετραπληγική. Είχε 97% αναπηρία».

Οι δηλώσεις κοντινού ατόμου από το περιβάλλον της μητέρας

Η σοκαριστική αποκάλυψη για την μητέρα των τριών παιδιών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπό διερεύνηση, καθώς μπορεί και να μιλάμε για ανθρωποκτονία. Το απόγευμα της Τρίτης 15/2, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T - Live, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την μητέρα των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα ήταν και πάλι έγκυος σε ένα ακόμα παιδί.

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν πολύ προχωρημένη με την μητέρα να είναι μόλις δύο μηνών, όταν η κόρη της εισήχθη στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή, η ίδια διέκοψε την κύηση καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει κληρονομικά προβλήματα που θα μπορούσε να στοιχήσει τη ζωή και του τέταρτου παιδιού της.