Τραγωδία Πάτρα: Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο από την ημέρα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και υπό διερεύνηση, ακόμα και η πιθανότητα της ανθρωποκτονίας, ωστόσο κάθε μέρα να αποκαλύπτονται νέες σκοτεινές πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Καθώς, λοιπόν, οι εξελίξεις τρέχουν, ο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε μια σχετική ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα και τα όσα ακούγονται θέλοντας να λήξει την παραφιλολογία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την τραγωδία στην Πάτρα

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Τι έδειξε ο απινιδωτής, που είχαν βάλει στην Τζωρτζίνα λίγο πριν χάσει τη ζωή της

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου στις ειδήσεις του MEGA αρχίζει να διαφωτίζεται περισσότερο η υπόθεση της Πάτρας, για τα όσα συνέβησαν στην 9χρονη λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει!

Και ενώ κηδεύτηκε το μικρό κοριτσάκι, ζητήθηκε τελικά η εκταφή της (δείτε αν τελικά εισακούστηκε το αίτημα).Η είδηση αρχικά μαθεύτηκε για την τραγική οικογένεια, που έχασε και τα 3 της παιδιά, ωστόσο σήμερα η υπόθεση παραμένει στο φως της δημοσιότητας για άλλους λόγους! Με κάθε επιφύλαξη για τα αποτελέσματα της επιστήμης - δικαιοσύνης, ο 3ος θάνατος αυτός δημιουργεί αμφιβολίες, με τα αίτια θανάτου της 9χρονης να επανεξατάζονται!

Συγκεκριμένα ο απινιδωτής, που είχε τοποθετηθεί στο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου βρισκόταν το παιδί αποφασίστηκε να ερευνηθεί για το τι έδειχνε.

Οι online καταγραφές βηματοδότη και απινιδωτή δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει. Πιο συγκεκριμένα, ο βηματοδότης της 9χρονης ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό της κι αυτό λόγω του ότι η ίδια παρουσίασε βραδυκαρδία, κατά τη στιγμή του θανάτου της.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η βραδυκαρδία αυτή μπορεί να προκληθεί μόνο από εξωτερική παρέμβαση και όχι από παθολογικά αίτια. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αναμένονται και οι τοξικολογικές με τις ιστολογικές εξετάσεις, των τριών παιδιών.