Τραγωδία στην Πάτρα: Δε θα γίνει η εκταφή της 9χρονης

Η ανακοίνωση στο Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Πάτρα: Δε θα γίνει η εκταφή της 9χρονης

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διαψεύδεται από τους ιατροδικαστές ότι θα γίνει εκταφή της 9χρονης , όπως είχε ακουστεί, καθώς έχουν λάβει όλα τα όργανα της για να τα εξετάσουν και συνεπώς μία τέτοια ενέργεια είναι περιττή.

Συγγενής της οικογένειας δήλωσε στο MEGA: “Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό τους. Η μητέρα πενθεί για τα παιδιά της. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις”.

Ο θάνατος της 9χρονης χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος με αδιευκρίνιστα αίτια». Θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα.

Τα στοιχεία που έστειλαν στον φάκελο για τον θάνατο των 3 παιδιών στο Ανθρωποκτονιών

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχει πολύ υψηλό ποσοστό εξιχνίασης υποθέσεων στις οποίες κυριαρχεί το μυστήριο, πέρασε ο φάκελος για τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Παρότι οι Αρχές είναι στο σκοτάδι - μιας και οι τρεις θάνατοι θεωρούνται ανεξήγητοι, αφού οι ιατροδικαστές δεν έχουν κατορθώσει να βρουν την αιτία κατά περίπτωση - κομβικό ρόλο στο να περάσει ο φάκελος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έπαιξε το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν ενώ νοσηλεύονταν, την ώρα που απουσίαζαν γιατροί και νοσοκόμες.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που είναι ο πρόεδρος των ιατροδικαστών, είπε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega ότι προς το παρόν δεν... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr