Τραγωδία με τα 3 νεκρά κορίτσια στην Πάτρα - Το ξέσπασμα του πατέρα

Παρέμβαση εισαγγελέα στην υπόθεση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία με τα 3 νεκρά κορίτσια στην Πάτρα - Το ξέσπασμα του πατέρα

Αξεπέραστη θλίψη προκαλεί στο πανελλήνιο ο θάνατος των 3 κοριτσιών στην Πάτρα, μέσα σε 3 χρόνια. Το χρονικό της πρώτης απώλειας ξεκινάει το 2020 καθώς από τότε έως σήμερα η οικογένεια έχει αποχαιρετήσει τις μικρές Ίρις, Τζωρτζίνα και Μαλένα.

Σε τεράστιο πένθος έχουν βυθιστεί οι γονείς, οι οποίοι βιώνουν την πιο τραγική έκφανση της ζωής, αυτή του χαμού του παιδιού τους! Οι δύο έκαναν πολλές προσπάθειες να συγκρατήσουν τον τίτλο του γονέα, καθώς δε τους λύγισε ο πρώτος αλλά ούτε και ο δεύτερος θάνατος των πολύ νεαρών κορών τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, η πρώτη χάθηκε σε ηλικία 7 μηνών, 3,5 χρονών η δεύτερη και τελευταία 9.Σε κάθε περίπτωση, ο τρίτος θάνατος συγκλόνισε την οικογένεια σε τεράστιο βαθμο, ωστόσο υποψίες άρχισε να κινεί η όλη υπόθεση. Ερευνώνται τα αίτια των θανάτων από ιατροδικαστή και δείγμα έχει ληφθεί από τους γονείς, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση!

Αναφορικά με την κατάσταση της μικρής , πρέπει να σημειωθεί ότι είχε αρχικά διαγνωστεί με αγενεσία φλεβόκομβου, μια βλάβη στην καρδιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς, αν όντως είχε αυτό το πρόβλημα, θα είχε χάσει τη ζωή της από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Αντίστοιχα οι υποψίες για κάτι αξιοπερίεργο, που χρήζει έρευνας αφορά στον τελευταίο θάνατο, ο οποίος δηλώθηκε ως εγκεφαλοπάθεια, ενώ ο ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, δε δύναται να προσδιορίσει τη ανακοπή στην μικρή.

Σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα θλίψης αλλά και δυσπιστίας απέναντι στα γεγονότα, αντιδρά ο τραγικός πατέρας των κοριτσιών.

Το ξέσπασμα του Πατέρα για τα τρια νεκρά παιδιά του

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την .... μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι»! Κάπως έτσι μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πατέρας των κοριτσιών τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης. Τα «σενάρια» που κυκλοφορούν έχουν φθάσει στα αυτιά της οικογένειας. «Εχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας».