Απίστευτο περιστατικό σε εστιατόριο που έφαγαν Ηλιάκη - Μανουσάκης! Τι συνέβη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, που αν και ο δεύτερος δεν ανήκει στο χώρο της showbiz, λόγω της Μαρίας μαθαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους.

Οι δύο τους επισκέφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά , σε μια προσπάθεια να περάσουν λίγο χρόνο χωρίς το μωρό, τώρα που όλα είναι καλά, καθώς μετά τον covid η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε.

Expand player

Είναι γνωστό πως η σχέση τους αν και πολύ δεμένη, κρατάει από απόσταση, με τον Στέλιο να είναι γυναικολόγος στην Ελβετία. Και ενώ λοιπόν, έτρωγαν η παρουσιάστρια περισσότερο παρατηρούσε τον κόσμο γύρω της, παρά έτρωγε. Ο λόγος για ένα ερωτευμένο ζευγαράκι, που της κίνησε το ενδιαφέρον, το παρά κίνησε δηλαδή.

Το video της Μαρίας Ηλιάκη στο Instagram

«Παιδιά, να σας πω. Χτες, είχαμε πάει με τον Στέλιο μου στο Nolan για φαγητό. Πολύ ωραίο φαγητό παρεμπιπτόντως. Δεν είχα ξαναπάει και στον Κοντιζά. Μπράβο, Σωτήρη. Καθόταν, λοιπόν, έτσι αριστερά μας ένα ζευγαράκι. Παιδιά, είχα καιρό να κολλήσω έτσι. Ήταν ένα ζευγαράκι, δυο κουκλιά, έτσι πολύ συμπαθητικά παιδιά. Φοιτητές πρέπει να ήταν. Το κοριτσάκι με κάτι μαλλάκια σκάλες πανέμορφο. Ευγενικό κορίτσι με αρχές. Και ήταν το αγόρι δίπλα ευγενικό, της μιλούσε ωραία.

Θα μου πεις ‘Άκουγες;’. Όχι, δεν είχα στήσει αυτί, αλλά δεν καταλάβαινες, Στέλιο, ότι της μιλούσε ωραία;’. Και λέω ‘Κοίτα να δεις τι ωραία εικόνα’. Πάρα πολύ ωραία εικόνα. Τα κοίταζα τα παιδάκια. Είχε κάποιος από τους δύο γενέθλια. Μετά έφερε μία παστούλα, ένα κεράκι και κάποιος από τους δύο το έσβησε. Δεν ξέρω ποιος. Κι εγώ τους κοιτούσα και έλεγα ‘Φτου να μην τα ματιάσω τα παιδιά, αλλά μπράβο, μπράβο. Πάρα πολύ ωραία εικόνα. Δεν ξέρω, μπορεί και να τα μάτιασα», είπε.

Στιγμές ευτυχίας - Η φωτογραφία με το σύζυγο της και την κόρη τους

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει τόσο όμορφες στιγμές τα τελευταία χρόνια, αφού η ευτυχία για εκείνη ολοκληρώθηκε στα μάτια του άντρα της Στέλιου Μανουσάκη και ύστερα με τον ερχομό της κόρης τους.

Η μοναδική δυσκολία θα έλεγε κανείς είναι η απόσταση, που κατά διαστήματα τους χωρίζει! Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο γυναικολόγος μένει στην Ελβετία, ενώ πλέον η Μαρία, λόγω της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτό επιφέρει πολλές ευθύνες για εκείνη, καθώς θα πρέπει να είναι τόσο επαγγελματίας όσο και μητέρα, σε όλα μόνη της. Πρόσφατα μάλιστα νόσησε από κορωνοιό και έκανε καραντίνα με την μικρή της μόνες τους (όσα είπε για την περιπέτεια αυτή, το άγχος για την κόρη της).

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Στέλιος δεν είναι απών, προσπαθεί να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των δύο χωρών, όπως έκανε και αυτή τη φορά και η παρουσιάστρια τον απαθανάτισε αγκαλιά με την κορούλα τους!

Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την οικογένειά της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάκη για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε

Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Πρωθυπουργέ εγώ ήμουν"