«Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν! Αισθάνομαι μια τεράστια...» - Η υγεία της Ηλιάκη μετά τον κορωνοϊό

Τι την συμβούλεψε η γιατρός της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν! Αισθάνομαι μια τεράστια...» - Η υγεία της Ηλιάκη μετά τον κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη και η 7 μηνών κόρη της Κατερίνα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ξεπέρασε τον ιό, σε αντίθεση με την κόρη της που ακόμα νοσεί και έτσι μετά από αρκετές ημέρες βγήκε την πρώτη της βόλτα.

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά stories και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως νιώθει τεράστια σωματική κούραση, εξαιτίας της περιπέτειάς της με τον κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη της Ηλιάκη για τα συμπτώματά της μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Βγήκα έξω σήμερα, μετά από… Δεν θυμάμαι έχω χάσει τις μέρες, δεν ξέρω πόσες ήμουν σπίτι με τον covid αγκαλιά. Περίεργη φασούλα, ύπουλο πράγμα, δεν είμαι η Μαρία που ήμουν, οργανικά, αισθάνομαι μια τεράστια κόπωση.

Χθες βγήκα λίγο να περπατήσω και δεν με αναγνώριζα, μου είπε και η γιατρός να προσέχω και να μην ξεκινήσω απότομα γυμναστική, να συνεχίσω να παίρνω τις βιταμίνες μου και όλα καλά αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Τα συμπτώματα που είχε κατά την διάρκεια της νόσησης

Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.