Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης της - Τι συνέβη

Μετά την είδηση πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης της - Τι συνέβη

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Μαρία Ηλιάκη πριν από περίπου δέκα μέρες, ενώ λίγο αργότερα κόλλησε και η κόρη της, Κατερίνα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια γνωστοποιήσε πως πλέον ξεπέρασε τον ιό αλλά όχι η μικρή.

Η Μαρία Ηλιάκη συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νεότερα με την υγεία τους.

Η αναφορά της Ηλιάκη στην υγεία της ίδιας και της κόρης της

«Δέκατη μέρα σήμερα, βγήκα επιτέλους αρνητική! Η μικρή όμως όχι… Έχει μερικές μερούλες ακόμα. Οπότε φαντάζομαι σε τρεις τέσσερις μέρες θα είμαστε ελεύθερες και ωραίες!» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που είχε

Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.