Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη - «Πλάνταξα στο κλάμα και...»

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη - «Πλάνταξα στο κλάμα και...»

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές ώρες η Μαρία Ηλιάκη για αυτό και ήταν απούσα από την σημερινή (8/1) εκπομπή Τι Λες Τώρα. Η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια ωστόσο της εκπομπής μίλησε ζωντανά με τους συνεργάτες της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα συμπτώματά που της έχουν έως τώρα εμφανιστεί.

Οι δηλώσεις της Ηλιάκη μετά την αποκάλυψη πως έχει κορωνοϊό

«Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορωνοϊός και μου είπε “τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου”. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ.

Ήμουν λίγο υπερβολική η αλήθεια είναι, αλλά τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Έχω μόνο λίγη κούραση, λίγο πυρετό, αυτά… Έχω 38 πυρετό! Δεν έχω κάτι άλλο. Το Κατερινάκι με κέφια προς το παρόν.

Τώρα που θα συνδεθείτε με την κυρία Γιαμαρέλλου (σ.σ. καθηγήτρια παθολογίας λοιμώξεων), ας μας λύσει επιτέλους τον γρίφο: τελικά στις πέντε ημέρες λήγει η καραντίνα; Γιατί εμένα μου φαίνονται λίγες οι ημέρες» κατέληξε η Μαρία Ηλιάκη.

Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για το 2022 στην Ελβετία

Το 2021 ήταν άκρως ιδιαίτερο για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη καθώς οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ίδια έφερε την αγαπημένη τους κόρη στον κόσμο στις αρχές του Ιουνίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, οι φετινές γιορτές για την γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ξεχωριστές μιας και είναι οικογενειακώς στην Ελβετία, στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα. Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στο Instagram δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη