Εκτός «Τι λες Τώρα» η Μαρία Ηλιάκη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός «Τι λες Τώρα» η Μαρία Ηλιάκη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Με μία έκπληξη ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) η εκπομπή «Τι λες Τώρα» μιας και η Μαρία Ηλιάκη απουσίαζε από το πλατό, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου από τη μεριά της, υποδέχθηκε στην παρέα της την Ελένη Βουλγαράκη.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην πρώτη live εκπομπή για το 2022 και εξήγησε πως η Μαρία Ηλιάκη, που γύρισε πριν από μερικές μέρες από τη Ζυρίχη όπου πέρασε τις γιορτές, δε θα βρίσκεται στην παρέα της για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γιατί απουσιάζει από το Τι Λες Τώρα η Μαρία Ηλιάκη

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωί του Σαββάτου, η Μαρία Ηλιάκη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό μετά από δύο rapid test που έκανε, επομένως θα μείνει εκτός εκπομπής μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Βέβαια θα κάνει και ένα μοριακό τεστ προκειμένου να είναι σίγουρη ωστόσο για λόγους ασφαλείας δε θα βρεθεί στην εκπομπή μέχρι να είναι αρνητική.

Τι θα συμβεί με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA, με τίτλο Τι λες τώρα. Τα μονοψήφια νούμερα που σημειώνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει αναμπουμπούλα στο κανάλι που σκέφτεται τρόπους για να ανέβουν και πάλι.

Το άγχος της παρουσιάστριας και των συνεργατών της είναι μεγάλο, καθώς αν δεν τα καταφέρουν... η κατάληξη θα είναι άσχημη για όλους.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr έχει δοθεί στην εκπομπή περιθώριο ενός μήνα. Μέσα στον Ιανουάριο πρέπει να ανεβάσουν τα νούμερά τηλεθέασης, αλλιώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ σύμφωνα θα κοπεί οριστικά πρόωρα. Άγνωστο βέβαια παραμένει αν η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιακή αξιοποιηθούν σε κάποια άλλη εκπομπή ή θα παραμείνουν ανενεργές μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν όταν και θα αποφασιστεί εκ νέου το μέλλον τους.