Μαρία Ηλιάκη: Μοιράστηκε φωτογραφίες από την βόλτα της στην Ζυρίχη

Στιγμές χαλάρωσης για την παρουσιάστρια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Μοιράστηκε φωτογραφίες από την βόλτα της στην Ζυρίχη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, αφού την χρονιά που μας πέρασε η παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στην ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η ίδια βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πόλη που εργάζεται ο σύντροφός της, την Ζυρίχη, και μοιράζεται συνεχώς νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το μαγευτικό τοπίο της Ζυρίχης όπου έκανε την βόλτα της, λίγες μέρες πριν επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις και την παρουσίαση της εκπομπής «Τι λες τώρα» παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη από την βόλτα της στην Ζυρίχη

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη, την βλέπουμε να ποζάρει με θέα την μαγευτική Ζυρίχη. «Τουρίστας???????????????? » έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της η παρουσιάστρια.

Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για το 2022 στην Ελβετία

Το 2021 ήταν άκρως ιδιαίτερο για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη καθώς οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ίδια έφερε την αγαπημένη τους κόρη στον κόσμο στις αρχές του Ιουνίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, οι φετινές γιορτές για την γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ξεχωριστές μιας και είναι οικογενειακώς στην Ελβετία, στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα. Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στο Instagram δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη