Χριστούγεννα στη Ζυρίχη για τη Μαρία Ηλιάκη - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστούγεννα στη Ζυρίχη για τη Μαρία Ηλιάκη - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ξεχωριστή για τη Μαρία Ηλιάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ενώ έκανε τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια που είχε μείνει εκτός.

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό που είχε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι μαζί με την κόρη της, ταξίδεψαν στην Ζυρίχη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, αν και πρόσφατα είδαμε τον Στέλιο Μανουσάκη να μπαίνει στο πλατό του «Τι λες τώρα».

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές υπέροχες αναρτήσεις από τα πρώτα Χριστούγεννα με τη μικρή της, οι οποίες είναι απλά αξιολάτρευτες.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη από τα Χριστούγεννα

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται τη νέα της πραγματικότητα που περιλαμβάνει τη μητρότητα, την συντροφική ζωή αλλά και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο «Τι λες τώρα!» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της αλλά και τα σχέδια για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη και τη βάφτιση της κόρης τους.

Κάπου διάβασα πως το καλοκαίρι παντρεύεστε με τον Στέλιο και κάνετε και βάφτιση μαζί.

Να σου πω κάτι; Με έχουν τρελάνει με αυτή την ερώτηση. Και επειδή κάτι πρέπει να απαντώ είπα πως θα τα κάνουμε όλα μαζί το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι που το έχουμε κανονίσει, αλλά το έχουμε συζητήσει. Έχουμε πει πως αν όλα είναι καλά και αν μπορούμε να καλέσουμε και λίγο κόσμο, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους και τους δικούς μας.

Πάντως, δεν δίνεις την αίσθηση πως είσαι το κορίτσι που ονειρεύεται να βάλει το παραμυθένιο νυφικό.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με φαντάστηκα με νυφικό-υπερπαραγωγή. Τις προάλλες είδα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr