Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη - Εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή ο Στέλιος Μανουσάκης

Έτρεξε να τον αγκαλιάσει η Καραβάτου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη - Εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή ο Στέλιος Μανουσάκης

Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε στην σημερινή (28/11) εκπομπή "Τι λες τώρα" την Μαρία Ηλιάκη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη, εισέβαλε στο πλατό ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.

Ο γνωστός γυναικολόγος ήρθε στην Ελλάδα από τη Ζυρίχη της Ελβετίας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την αγαπημένη του, ακόμα και την ώρα που εκείνη δούλευε.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου, φανερά ενθουσιασμένη είπε: «Ήρθε ο Στέλιος από τη Ζυρίχη και δεν θα τον αγκαλιάσουμε;» ενώ από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη με έντονη αμηχανία είπε στους συνεργάτες της να αφήσουν τα μικρόφωνα ενώ μια έκπληξη της είχε κάνει ξανά και πριν μερικές μέρες.

Η έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη στην Μαρία Ηλιάκη στο Τι Λες Τώρα

Λεπτομέρειες για το νυφικό της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται τη νέα της πραγματικότητα που περιλαμβάνει τη μητρότητα, την συντροφική ζωή αλλά και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο «Τι λες τώρα!» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της αλλά και τα σχέδια για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη και τη βάφτιση της κόρης τους.

Κάπου διάβασα πως το καλοκαίρι παντρεύεστε με τον Στέλιο και κάνετε και βάφτιση μαζί.

Να σου πω κάτι; Με έχουν τρελάνει με αυτή την ερώτηση. Και επειδή κάτι πρέπει να απαντώ είπα πως θα τα κάνουμε όλα μαζί το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι που το έχουμε κανονίσει, αλλά το έχουμε συζητήσει. Έχουμε πει πως αν όλα είναι καλά και αν μπορούμε να καλέσουμε και λίγο κόσμο, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους και τους δικούς μας.

Πάντως, δεν δίνεις την αίσθηση πως είσαι το κορίτσι που ονειρεύεται να βάλει το παραμυθένιο νυφικό.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με φαντάστηκα με νυφικό-υπερπαραγωγή. Τις προάλλες είδα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr