Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Πρωθυπουργέ εγώ ήμουν"

Η πτήση της παρουσιάστριας με το πρωθυπουργό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη -

Ταξίδι με προορισμό τα Χανιά έκανε η Μαρία Ηλιακή με συν ταξιδευτή τον..Κυριάκο Μητσοτάκη!Η παρουσιάστρια ταξίδευε μαζί με την λίγον μηνών κορούλα της, την οποία δύσκολα αποχωρίζεται, με προορισμό τα Χανιά.

Λογικά θα έχει να το λέει για αρκετό καιρό το σκηνικό της απρόσμενης συνάντησης τους καθώς ήταν αρκετά αστείο μιας και ο πρωθυπουργός της μίλησε αλλά μάλλον δεν την αναγνώρισε. Φρόντισε όμως να τον ενημερώσει μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, "Τι λες τώρα".

Η Μαρία Ηλιάκη για το απίστευτο περιστατικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ξαφνικά είδα κίνηση στον αεροδιάδρομο. Ήρθε ένα αυτοκίνητο, βγήκε ένας κύριος, γνωστός μου φάνηκε με τη μάσκα. Μπαίνει».

Όπως αποδείχτηκε, ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης που ταξίδευε και εκείνος για Χανιά.

«Θήλαζα, θήλαζα, θήλαζα, η Κατερινούλα ρούφαγε, ρούφαγε, ρούφαγε και περνάει από δίπλα μας στον διάδρομο. Στέκεται – δεν με γνώρισε- και μου λέει “πεινάει πολύ, ε;”. Και εγώ του απάντησα “πολύ!”. Ήταν η πιο ωραία πτήση που έκανα.

Μπορεί να μην το ξέρει ότι ήμουν εγώ. Εγώ ήμουν, πρωθυπουργέ!» είπε με χιούμορ.

«Αγχώθηκα για τη μικρή...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε τόσο η ίδια όσο και η κόρη της με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε στην αρχή θεωρούσε ότι θα το περάσει πολύ ελαφριά ωστόσο τελικά είχε βαριά συμπτώματα και κυρίως πυρετό.

«Πριν νοσήσω έλεγα σιγά, εγώ θα το περάσω χαλαρά. Ζορίστηκα λίγο με τον πυρετό τις πρώτες μέρες, μετά ήταν εύκολο. Είχα βήχα και κόπωση. Δεν έχω συνηθίσει να κουράζομαι εύκολα γιατί είμαι αθλητικός τύπος. Έχω ακόμα κόπωση.

Αγχώθκα για τη μικρή, αλλά μαζί με την παιδίατρο και θετική σκέψη, το ξεπεράσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Τέλος για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή «Τι λες τώρα» να κόβεται, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση.