Αγνώριστη η «Αγρότισσα» του Big Brother: Η τεράστια αλλαγή 1,5 χρόνο μετά το τέλος του ριάλιτι

Στα καλύτερά της

Αν και η τούρτα της είχε πάνω ένα ερωτηματικό η «Αγρότισσα» του Big Brother ή κατά κόσμο Ράνια Καραγιάννη έκλεισε τα 30 έτη και μοιράστηκε την γιορτή της με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πόσο έχει αλλάξει η «Αγρότισσα»

Η εντυπωσιακή «Αγρότισσα» που γνωρίσαμε πριν από 1,5 χρόνο έχει αποστασιοποιηθεί συνειδητά από τα media, αλλά έχει επικεντρωθεί στα δικά της μέσα και συγκεκριμένα στο Instagram, όπου παραμένει ενεργεί και πολύ... αλλαγμένη.

Expand player

Η εικόνα της σήμερα είναι σίγουρα πολύ διαφορετική από αυτή που θυμάστε. Η Ράνια έχει αλλάξει τα μαλλιά της, επιλέγοντας μία πιο γκρι-ασημί απόχρωση, δίνοντάς την μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Ράνια δεν είναι η μόνη παίκτρια που έχει αλλάξει μετά το τέλος του ριάλιτι, παρόμοια αλλαγή παρουσιάζει και η πολύ δημοφιλής Χριστίνα Δανέζη.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της «Αγρότισσας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) η Ράνια Καράγιαννη. Η ίδια μίλησε για την ζωή της σήμερα αλλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συμπαίκτες της, ενώ εντύπωση έκανε η αλλαγή στην εμφάνιση της, μιας και είναι αγνώριστη, ιδίως σε μερικές φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει.

«Με τον αντιδήμαρχο έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Όπως και με άλλα παιδιά που δεν το περίμενα κιόλας. Με τον Γρηγόρη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Ραμόνα επίσης. Η Άννα Μαρία χάρηκα που κέρδισε. Με τα παιδιά έχουμε βρεθεί και από κοντά. Η Ραμόνα ήρθε Χαλκιδική και με τον Γρηγόρη κάναμε μαζί μια δουλειά στην Αντίπαρο το καλοκαίρι. Εγώ δεν πίστευα ότι με αυτά τα παιδιά έξω από το σπίτι θα είχα επαφές.

Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου είναι αγρότες και εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τον Απρίλιο έπεσε παγωνιά. Μας τα πάγωσε όλα. Καρποί δεν υπάρχουν πλέον. Έχει πληγεί η σοδειά μας. Δεν υπάρχει καρπός. Ο αγροτικός τομέας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Εμείς έχουμε και ακτινίδια και ροδάκινα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Ορφανίδου: H τεράστια αλλαγή στο σώμα της - Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε

«Άφησαν όλο το βάρος πάνω μου» - "Έσκισε" τον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Μικρούτσικος