Big Brother: Αγνώριστη η Ράνια 7 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

Με φουσκωμένα χείλη και βλεφαρίδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Αγνώριστη η Ράνια 7 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

7 μήνες έχουν περάσει από το τέλος του Big Brother, του ριάλιτι που επέστρεψε και έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Μία από τις παίκτριες που είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα ήταν και η Ράνια Καραγιάννη, η οποία μπορεί να μην έφτασε μακριά στο παιχνίδι, τράβηξε ωστόσο πάνω της όλα τα βλέμματα.

Και ενώ οι εξελίξεις με τον δεύτερο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού» τρέχουν, η Ράνια βρήκε και πάλι τον τρόπο να κάνει τη διαφορά αφού με μία νέα φωτογραφία που ανέβασε στα social media, μας έδειξε την ανανεωμένη εικόνα της.

Η Ράνια εμφανίστηκε με νέα μαλλιά, πιο ξανθά και σίγουρα πιο κοντά και εντυπωσιακά χείλη στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σίγουρα πρόκειται για μία παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη.

Η νέα εικόνα της Ράνιας από το Big Brother

Big Brother Ράνια πλαστικές

Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Ράνιας

Η αγρότισσα από την πρώτη μέρα του Big Brother ξεκαθάρισε πως είναι σε σχέση και ερωτευμένη και δεν ψάχνει για τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι διότι αυτόν τον έχει ήδη βρει στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερού της άνδρα!

Συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη είναι 28 ετών και ο σύντροφός της, μέσα από τις φωτογραφίες που μας έφερε η εκπομπή GR Xpress στην δημοσιότητα, είναι γύρω στα 45 με 50! Μιλάμε δηλαδή για περίπου 20 χρόνια διαφορά!

Η ίδια η Ράνια έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι πως θέλει μαζί του να κάνει 6 παιδιά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο σύντροφός της έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του, το οποίο και η παίκτρια του Big Brother υπερλατρεύει!

Δείτε τον σύντροφο της Ράνιας στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, στο τέλος του ριάλιτι η ίδια ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει!