Φως στο Τούνελ: Σε σοκ στην έναρξη της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη - «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους»

«Μουδιασμένη» με τις εξελίξεις η παρουσιάστρια

Μπορεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της να ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3) δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει στο Φως στο Τούνελ, το μακελειό που έλαβε χώρα στην Ανδραβίδα.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής εξέφρασε το σοκ της για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με τους ρεπόρτερ της προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα.

Expand player

Τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

«Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη. Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά. Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι αναρτήσεις του 12χρονου από την Ανδραβίδα που έχασε την οικογένεια του σε τετραπλή δολοφονία

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία που συνέβη στην Ανδραβίδα, στο οποίο μια μητέρα ένας πατέρας και δύο παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης 1/2, με το 12χρονο αγόρι της οικογένειας να γλιτώνει ευτυχώς από αυτό το μακελειό.

Μετά από την δολοφονία της οικογένειάς του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 12χρονος, που όχι μόνο βρήκε την οικογένειά του νεκρή αλλά πήρε το νεκρό μωρό αγκαλιά τρέχοντας στους γείτονες, για βοήθεια, έκανε κάποιες σπαρακτικές και ανησυχητικές κατά τα άλλα αναρτήσεις που έκαναν τις Αρχές να κινητοποιηθούν γρήγορα.

«Εύχομαι να είσαι εκεί» έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ενώ στη δεύτερη έγραψε: «Καλό παράδεισο μανούλα μου και να με προσέχεις από εκεί ψηλά. Και εμένα και όλο τον κόσμο. Και τώρα θα ξέρω πώς λένε τον άγγελό μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου των παιδιών