Τραγωδία Πάτρα: Σημαντικός μάρτυρας σπάει τη σιωπή του στην Αγγελική Νικολούλη

Η ανατριχιαστική μαρτυρία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Σημαντικός μάρτυρας σπάει τη σιωπή του στην Αγγελική Νικολούλη

Παρότι έχει πέσει άπλετο φως το τελευταίο διάστημα, σε αρκετά "σκοτεινά" σημεία στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε, πως φτάνει στο τέλος της η υπόθεση και πλησιάζουμε στην απάντηση που ψάχνει όλο το πανελλήνιο.

Οι έρευνες και τα ιατρικά πορίσματα έχουν δώσει κάποιες κατευθύνσεις στις αρχές όχι όμως όσα χρειάζονται για να αποκαλυφθεί τι έφταιξε, και έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα τα τρία αυτά αγγελούδια. Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, δίνει ωστόσο κάποιες απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα, για την τραγωδία της Πάτρας.

Τι θα αποκαλυφθεί απόψε, Παρασκευή 4/3 στο Φως στο Τούνελ;

Ανατροπές στην πολύκροτη υπόθεση, που απασχόλησε και απασχολεί το πανελλήνιο θα δούμε απόψε, αλλά και νέα πρόσωπα, να μιλούν για πρώτη φορά στην Αγγελικη Νικολούλη όλα όσα συνέβησαν. Όλο το παρασκήνιο, οι απαντήσεις, τα κενά και τα μελανά σημεία στην έρευνα θα ακουστούν πάλι, και ένας μάρτυρας θα λύσει τη σιωπή του...

Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση; Σημαντικές αποκαλύψεις εντός των επόμενων ημερών

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα φοβερό θρίλερ, έχει αφήσει ανοιχτό προς διερεύνηση κάθε πιθανό σενάριο. Όπως όλα δείχνουν και καθώς έχουν πλέον δρομολογηθεί τα περισσότερα σημεία της έρευνας, μάλλον φτάνουμε προς το τέλος της ιστορίας σιγά σιγά, καθώς αναμένεται να βγουν στη δημοσιότητα πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Στο Live News του Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένας από τους δημοσιογράφους που έχουν φέρει πολλά στοιχεία της υπόθεσης στο φως της δημοσιότητας, ενώ ασχολείται και με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έβαλε σε μια σειρά τα γεγονότα αναφέροντας πρώτα την αποχώρηση του πατέρα των τριών κοριτσιών από το σπίτι, τον Απρίλιο του 2021.

Τότε, εκείνη την περίοδο είχε γίνει και η αίτηση διαζυγίου. Στην πορεία ενημερώνονται δικηγόροι για να τρέξουν την υπόθεση του διαζυγίου. Ενώ λίγες ημέρες μετά, πεθαίνει η δεύτερη κόρη του ζευγαριού κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Μέσα στον Απρίλιο του 2021 και πάλι, η 9χρονη παθαίνει εγκεφαλική βλάβη, αλλά μετά από 55 λεπτά προσπάθειας ανάνηψης, επιβιώνει, όμως πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της καθώς η εγκεφαλική βλάβη την έχει περιορίσει σημαντικά στις σωματικές λειτουργίες της.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί πως έχουν υπάρξει εξελίξεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν όλες στο φως της δημοσιότητας ακόμα.