Μνημόσυνο για τα 3 κορίτσια που πέθαναν στην Πάτρα - Η μήνυση που εκκρεμεί

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μνημόσυνο για τα 3 κορίτσια που πέθαναν στην Πάτρα - Η μήνυση που εκκρεμεί

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μετέφεραν έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ στον αέρα του Πρωινού. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθημερινά ωστόσο όχι μόνο δεν διαλευκάνουν το τοπίο, αλλά το περιπλέκουν ακόμα περισσότερο, με το να μην οδηγούν σε κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο φάκελος της υπόθεσης θα επιστρέψει στην Εισαγγελία Πατρών περίπου το Πάσχα, μετά τη συλλογή καταθέσεων και άλλων στοιχείων.

Όσον αφορά στον κ. Χρήστο Ρουγκάλα και όσα έχει πει στα Μέσα ενημέρωσης, εκκρεμεί μία μήνυση εις βάρος του από την οικογένεια. Για τη μήνυση αυτή, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ θα κληθεί να καταθέσει.

Η αποκάλυψη του μνημόσυνου των τριών παιδιών από την Πάτρα στο Πρωινό

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, θα γίνει κοινό μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα και για τα τρία κορίτσια που πέθαναν σε διάστημα 32 μηνών.

Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση; Σημαντικές αποκαλύψεις εντός των επόμενων ημερών

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα φοβερό θρίλερ, έχει αφήσει ανοιχτό προς διερεύνηση κάθε πιθανό σενάριο. Όπως όλα δείχνουν και καθώς έχουν πλέον δρομολογηθεί τα περισσότερα σημεία της έρευνας, μάλλον φτάνουμε προς το τέλος της ιστορίας σιγά σιγά, καθώς αναμένεται να βγουν στη δημοσιότητα πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Μάλιστα, και η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη να βγάλει όλα όσα γνωρίζει στη φόρα, αφού και αυτή την Παρασκεύη 4/2, στην εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, θα ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση.

Στο Live News του Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένας από τους δημοσιογράφους που έχουν φέρει πολλά στοιχεία της υπόθεσης στο φως της δημοσιότητας, ενώ ασχολείται και με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έβαλε σε μια σειρά τα γεγονότα αναφέροντας πρώτα την αποχώρηση του πατέρα των τριών κοριτσιών από το σπίτι, τον Απρίλιο του 2021.

Τότε, εκείνη την περίοδο είχε γίνει και η αίτηση διαζυγίου. Στην πορεία ενημερώνονται δικηγόροι για να τρέξουν την υπόθεση του διαζυγίου. Ενώ λίγες ημέρες μετά, πεθαίνει η δεύτερη κόρη του ζευγαριού κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Μέσα στον Απρίλιο του 2021 και πάλι, η 9χρονη παθαίνει εγκεφαλική βλάβη, αλλά μετά από 55 λεπτά προσπάθειας ανάνηψης, επιβιώνει, όμως πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της καθώς η εγκεφαλική βλάβη την έχει περιορίσει σημαντικά στις σωματικές λειτουργίες της.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί πως έχουν υπάρξει εξελίξεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν όλες στο φως της δημοσιότητας ακόμα.