Θα τα βγάλει όλα στην φόρα - Οι αναρτήσεις "βόμβα" της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

Θα ρίξει "φως" στο τούνελ την Παρασκευή 4/3

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα τα βγάλει όλα στην φόρα - Οι αναρτήσεις

Με την υπόθεση της Πάτρας και τον μυστηριώδη θάνατο των 3 κοριτσιών ασχολείται τις τελευταίες μέρες η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη την προηγούμενη Παρασκευή να κάνει την μητέρα να "λυγίζει" on air.

Και αυτήν την Παρασκευή 4/3 η παρουσιάστρια θα αποκαλύψει νέα στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση, με την ίδια μάλιστα να προχωρά σε μια ανάρτηση αναφορικά με τα όσα θα δούμε στην εκπομπή.

Οι αναρτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

Η Αγγελική Νικολούλη συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μίνι trailer στο οποίο βλέπουμε τους γονείς και τα παιδιά τους αχνοφαίνονται πίσω από το φίλτρο της κάμερας, με τη δημοσιογράφο να καθιστά σαφές πως την Παρασκευή θα έχουμε νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή πρόκειται να μοιραστεί νέα βίντεο-ντοκουμέντο και μαρτυρίες προσώπων.

Οι αναρτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα 3

Οι αναρτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα 2

Οι αναρτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση στην Πάτρα

Για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η 9χρονη - Η μαρτυρία για τη μητέρα

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την υπόθεση των παιδιών από την Πάτρα που έχασαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή τους, καθώς νέα γεγονότα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Πολλοί ήταν αυτοί μάλιστα, που έκαναν σενάρια και εικασίες, σχετικά με τις μέρες που νοσηλεύονταν τα παιδιά στα νοσοκομεία, γι 'αυτό και ξεκίνησαν οι έρευνες προς την κατεύθυνση αυτή.

Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η 9χρονη, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, είδαμε για πρώτη φορά αποκλειστικά μέσα από το T-live. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια που χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη μητέρα μαζί με την 9χρονη κόρη της και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής ΝΙκολούλη, Φως στο Τούνελ, καθώς είχε και εκείνη το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την 9χρονη να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα την ενημέρωσε ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Στο T-live μίλησαν ιατρικές πηγές, που σημειώνουν πως όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της 9χρονης δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια.