Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο των 3 παιδιών - Οι κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού

Η αποκάλυψη του Live News

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο των 3 παιδιών - Οι κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ερωτηματικά προκαλούν τα βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα, καθώς όσοι τα έχουν δει αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων.

Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους κι αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στο χώρο που νοσηλευόταν η 9χρονη (δείτε εδώ τους ισχυρισμούς των γιατρών).

Ακόμη, καθοριστικής σημασίας είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων.

Οι αποκαλύψεις του Live News για την τραγωδία στην Πάτρα

  • Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.
  • Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο το 6 μηνών μωρό.
  • Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.
  • Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η 9χρονη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η 9χρονη παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Οι πρώτες δηλώσεις του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. μετά την μήνυση

Την πρώτη τους μήνυση κατέθεσαν οι γονείς των τριών παιδιών στην Πάτρα, στον Χρήστο Ρουγκάλα, για συκοφαντική δυσφήμηση στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο λόγος είναι ότι ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ, εμμέσως πλην σαφώς είχε κατηγορήσει το ζευγάρι για εγκληματική ενέργεια και πιο συγκεκριμένα την μητέρα, που καθιστούσε υπεύθυνη για τις δυσάρεστες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα που βγήκαν στο φως οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης, ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. σε νέες δηλώσεις του ανέφερε πως του φαίνεται αρκετά περίεργη η άνεση των γονέων των τριών κοριτσιών, όπως και η συμπεριφορά τους και οι κινήσεις του λίγα μόλις 24ωρα μετά τον θάνατο των παιδιών.