Τραγωδία Πάτρα: Στο φως οι τοξικολογικές - Τα νέα σενάρια

Που επικεντρώνονται οι Αρχές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στο φως οι τοξικολογικές - Τα νέα σενάρια

Στον θάνατο της 9χρονης, όπως ολα δείχνουν, επικεντρώνονται οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα. Τα τρία αγγελούδια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα για τυχόν εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα έριχναν άπλετο φως στην υπόθεση. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή τελευταίο χρονικά τον Απρίλιο του 2021 στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι εικασίες γύρω από το θάνατο της 9χρονης οργιάζουν

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι αυτή τη στιγμή που οι τοξικολογικές βαίνουν στην ολοκλήρωσή τους, αυτές φαίνονται να είναι καθαρές, και σε αυτό το στάδιο δεν έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο παρά μόνο φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από την αγωγή που λάμβανε το παιδί στο νοσοκομείο.

Οι ουσίες αυτές είναι σε ποσότητα που δεν προβληματίζουν τους ειδικούς όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με την εκπομπή ο έλεγχος είναι διευρυμένος και το βιολογικό υλικό ελέγχεται για πλήθος ουσιών. Ωστόσο, ακόμη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το υλικό δεν έχει αποσταλεί προς έλεγχο στην Ελβετία.

Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού που ''έσωσε'' την 9χρονη - «Προσπαθούσαμε 40 λεπτά...»

Ένα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί αναφορικά με τη μυστηριώδη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μετέφερε η Γιώτα Κηπουρού στον αέρα του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Για πρώτη φορά μιλά στην εκπομπή του Alpha ο αναισθησιολόγος που επανέφερε στη ζωή την 9χρονη μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο γιατρός περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι γιατροί όταν επί 50 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν το τρίτο παιδί της οικογένειας στη ζωή.

«Έκανα το καθήκον μου, έκανα τη δουλειά μου, θεωρώ ότι...διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr