Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ τα τελευταία 27 χρόνια. Για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους. Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος που αυτό το διάστημα ασχολείται με την υπόθεση στην Πάτρα είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town, «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Όσο γιατί χώρισε με τον σύζυγό της μετά από 22 χρόνια γάμου; Όπως είπε, ούτε η ίδια πίστευε ότι θα χώριζε κάποια μέρα, αφού πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Αλλά τελικά συμβαίνει. Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά σίγουρα αυτό ήταν κάτι «μη αναστρέψιμο». Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Η σπάνια εξομολόγηση για το γιο της - «Μου λένε πολλοί ότι...»

Την Αγγελική Νικολούλη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της που έκανε χαμό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και είναι σκηνοθέτης.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».