Γάμος express για τον Ορέστη Τζιόβα - Άγνωστες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα

«Έχω πληγώσει πολλές φορές...»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ζωή στο On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός δε μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, στην οποία αναφέρεται συνήθως αλλά έκανε ένα προσωπικό άνοιγμα για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του.

Όχι μόνο έχει ερωτευτεί πολύ και έντονα ο ταλαντούχος ηθοποιός αλλά έχει προχωρήσει σε γάμο. Αυτή η είδηση είναι κάτι που δε γνωρίζει πολύς κόσμος, καθώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, αφού χώρισε πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νέος και δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια αντίστοιχη κατάσταση στο μέλλον. Το μόνο που του δίδαξε αυτή η εμπειρία και θα άλλαζε στο μέλλον είναι η παρορμητικότητα στις αποφάσεις του!

Expand player

Oι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

Θα μπορούσες να συγχωρέσεις μια απιστία;

Όχι. Και δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό όταν αφορά σε κοροϊδία άλλων ανθρώπων. Εγώ ως χαρακτήρας έχω κάνει πολλά λάθη και έφτασα τώρα να σκέφτομαι έτσι. Λάθη και στον έρωτα και απέναντι σε ανθρώπους που με εμπιστεύονταν και τους πρόδωσα.

Ο έρωτας τι ρόλο έπαιξε και παίζει στη ζωή σου;

Πολύ καθοριστικό.

Ερωτεύεσαι πολύ και συχνά ή δύσκολα και σπάνια;

Όσον αφορά τι είναι ο έρωτας, θα μπορέσω να το απαντήσω στα τελευταία μου. Ο έρωτας είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα, δεν μπορώ να σου απαντήσω αν στα σίγουρα έχω ερωτευθεί, γιατί στα σίγουρα δεν έχω ποτέ πληγωθεί. Έχω πληγώσει πολλές φορές, αλλά εγώ δεν έχω πληγωθεί. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν ήμουν δοσμένος. Γιατί ο έρωτας είναι δόσιμο. Κι όχι μόνο ένα “παιχνίδι”. Νομίζω ότι εγώ τον έβλεπα περισσότερο ως ένα παιχνίδι.

Έχεις στο ενεργητικό σου έναν γάμο ο οποίος έγινε – όπως γράφτηκε – 15 μέρες μετά τη διάλυση μιας μακροχρόνιας σχέσης σου και διήρκησε μόνο έναν χρόνο.

Υπήρξε μια σχέση δυο χρόνων, αλλά είχε λήξει πολύ πιο πριν.

Παντρεύτηκες όμως πολύ σύντομα και χώρισες πολύ γρήγορα. Γιατί;

Ήταν μια πολύ βεβιασμένη κίνηση. Ο γάμος. Ο χωρισμός δεν ήταν βεβιασμένος. Ήταν μια πολύ ρομαντική κίνηση, όλο αυτό το ακραίο το “πάμε και παντρευόμαστε”.

Θα ξαναπαντρευόσουν;

Θα δείξει.

Το έχεις σκεφτεί να αποκτήσεις ένα παιδί είτε μέσα σε γάμο ή χωρίς;

Ναι, το έχω σκεφτεί και το θέλω. Θα μου άρεσε.

Και πως είσαι τώρα; Δεσμευμένος ή μόνος;

Δεν λέω τέτοια. Είμαι πολύ καλά.

Λίγα λόγια για την καριέρα του ηθοποιού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 σε ηλικία 21 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε 4 χρόνια μετά.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Καπώνη, "Μου το κρατάς μανιάτικο" έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολούθησε μία συμμετοχή στη σειρά "Σε είδα" ενώ τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μαρία Καβογιάννη και Πατρίτσια Περιστέρη στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται. Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ονειροπαγίδα".

Έγινε γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, "Το αμάρτημα της μητρός μου"[εκκρεμεί παραπομπή]. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε μαζί με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Βίκυ Κάβουρα και Νατάσα Καλογρίδη. Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές Δια Ταύτα, Μοντέρνα Οικογένεια, Daddy Cool και Το σόι σου.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "4xxx4" ενώ συμμετείχε και στις σειρές Κάτι χωρισμένα παλικάρια και Έλα στη θέση μου.και Το καφέ της Χαράς και Η τούρτα της μαμάς και Η Τελευταία Ώρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ορέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη και…»

Ξέσπασε ο Τζιόβας on air κατά του Πουλόπουλου - «Μην κάνετε αυτή την ερώτηση»