"Κάτι πραγματικά συναρπαστικό που έρχεται..." - Οι Καρντάσιανς κάνουν comeback

Keeping Up With The Kardashians...

Η οικογένεια Καρντάσιαν μαζί με τις αδερφές Τζένερ ενώνονται ξανά για ένα νέο ριάλιτι με τίτλο "The Kardashians" με θέμα, φυσικά, τη ζωή τους. Ένα χρόνο, λοιπόν, μετά το τέλος της εκπομπής Keeping Up With The Kardashians φωτογραφίζονται στο περιοδικό Variety για να το νέο τους πρότζεκτ, το οποίο θα βγει στο αέρα σε ένα μήνα.

Expand player

Στη ερώτηση για την αλλαγή δικτύου η Τζένερ είπε ευθέως πως ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τα λεφτά, με χαρακτηριστική απάντηση: «Τα χρήματα έχουν πάντα σημασία...Νομίζω ότι κάποιος θα ήταν ανόητος να πει ότι τα χρήματα δεν έχουν πια σημασία».

Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη, όλα τα μέλη της οικογένειας και του σόου θα λάβουν την ίδια αμοιβή, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε και για το αν θα προβληθεί στο "γυαλί" ο έρωτάς της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, λέγοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, ωστόσο δεν θα ήθελε να είναι αυτό το επίκεντρο της πρώτης σεζόν.

Σίγουρα, όμως, δεν θα αφήσει το κοινό ξεκρέμαστο, καθώς θα μιλήσει και για την γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, αλλά και για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Ουέστ.

Η συνέντευξη των Kardashians

Η Κιμ Καρντάσιαν τον "τελείωσε"

Έτρεξε να σβήσει το όνομα του ράπερ από παντού, η Kim Kardashian, καθώς από ότι φαίνεται πήρε το πράσινο φως από τον δικαστή που έχει αναλάβει το αίτημα της. Ωστόσο πως θα αντιδράσει ο πρώην σύζυγος της Kanye West δεν θέλουμε να ξέρουμε...

Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye «Ye» West μετά από μία σειρά περιστατικών, άλλων δημοσίων και άλλων μη, που συνέβησαν μεταξύ τους και έπειτα από τις μη νορμάλ συμπεριφορές του σε όλο το διαδίκτυο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν που είχε αποκαλυφθεί η διπολική διαταραχή του ράπερ, με την Kim να ζητάει κατανόηση από το κοινό για την οικογένειά της και, μερικούς μήνες μετά, η δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα των παιδιών της.

Μη θέλοντας να δεχτεί ο Kanye την απόφαση της για τον χωρισμό, προσπαθούσε επανειλημμένα να της τραβήξει την προσοχή ακόμα και δημόσια φτάνοντας μέχρι και σε απειλές για τον νυν σύντροφο της. Στις 2 Μαρτίου, όμως έφτασε η μέρα ένας δικαστής αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα της Kim να είναι και νομικά single. Παράλληλα, της έδωσε την άδεια να αλλάξει και το όνομά της και δεν το έκανε μόνο στα χαρτιά. Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram λέγεται «Kim Kardashian» και όχι «Kim Kardashian West», όπως και στο Twitter.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα 'χασε ο Kanye West - Απειλεί τον σύντροφο της Kim Kardashian

Σκάνδαλο στην οικογένεια Καρντάσιαν - «Ξεμαλλιάζονται» δημόσια Κάνιε Γουεστ και Κιμ