Τα 'χασε ο Kanye West - Απειλεί τον σύντροφο της Kim Kardashian

Παραλήρημα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τα 'χασε ο Kanye West - Απειλεί τον σύντροφο της Kim Kardashian

Μία ελπίδα είχε η Kim Kardashian για να μην ασχολείται μαζί της ο πρώην σύζυγος της, και έσβησε. Η Τζούλια Φοξ, με την οποία έβγαινε ο διάσημος ράπερ Kanye West, τον εγκατέλειψε και εκείνος άρχισε πάλι τα δικά του.

Έστειλε στην Κim ένα φορτηγό κόκκινα τριαντάφυλλα καθώς μέσα στην παράνοιά του εξακολουθεί να ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν. Μετά τον επίσημο χωρισμό τους επικρατεί ένα "ξεκατίνιασμα" ανάμεσα τους που δεν θυμίζει σε τίποτα τον φλογερό έρωτα που είχαν κάποτε. Υπεύθυνος για την κατάσταση που επικρατεί είναι ο ράπερ ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί και να διαχειριστεί τον χωρισμό τους και πρόσφατα έφτασε στο απροχώρητο καθώς δημοσίευσε στα social media ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με την πρώην σύζυγό του.

Εκείνη εξοργισμένη του απάντησε: «Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις ιδιωτικές τις συζητήσεις μας»; Ο Kanye West δημοσίευσε μηνύματα που του είχε στείλει η Κim και στη συνέχεια διέγραψε από το Instagram όλες τις οικογενειακές τους φωτογραφίες. Ανάμεσα στα μηνύματα της Κim είναι αυτό που λέει πως ο Kanye West με τις πράξεις του δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον για τον Pete Davidson, νυν σύντροφο της σταρ.

Τα μηνύματα που διέρρευσε ο Kanye West με την Κιμ Καρντάσιαν

Τα μηνύματα της Κιμ με τον Κάνιε Γουεστ
Η συνομιλία Καρντάσιαν - Γουέστ
Κάνιε Γουέστ - Δεν έχει τέλος το παραλήρημα

Η εμμονή του Kanye West με τον νυν σύντροφο της Kim Kardashian

Ο Kanye West μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα γραπτό μήνυμα που του έστειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία του ζητούσε να σταματήσει να θέτει σε κίνδυνο τον Πιτ Ντέιβιντσον με τις πολυάριθμες αναφορές εναντίον του στα social media.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Baby Boy» του 2001, στην οποία ο Ving Rhames πιάνει με λαβή τον Tyrese Gibson. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Κατά απαίτηση της συζύγου μου να μην του κάνει κανείς κάτι, θα το αναλάβω μόνος μου».

Οι απειλές του Κάνιε Γουεστ