Kim Kardashian: Οριστικό τέλος με τον Kanye West - Κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου

Άλλαξε και το επίθετό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Kim Kardashian: Οριστικό τέλος με τον Kanye West - Κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου

Οριστικό είναι πια το τέλος μεταξύ της Κιμ Καρντάσιαν και του Κιμ Καρντάσιαν καθώς η πρώτη αποφάσισε να καταθέσει όλα τα έγγραφα του διαζυγίου. Η Κιμ Καρντάσιαν οριστικοποίησε αυτή η διαδικασία μιας και η ίδια έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της και έχει έρθει πολύ κοντά με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του ΤΜΖ, η ίδια -που πρόσφατα κόλλησε κορωνοϊό με τα παιδιά της- ζήτησε από τον δικαστή να διευθετηθούν ξεχωριστά το ζήτημα της προσωπικής της κατάστασης και αυτό της κηδεμονίας των παιδιών της.

Η Κιμ τόνισε πως δεν την ενοχλεί να μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον ράπερ, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλει να φαίνεται σε κανένα επίσημο έγγραφο ότι είναι παντρεμένοι. Μάλιστα, η Κιμ προχώρησε και στην αλλαγή του ονόματός της, καταργώντας το επίθετο «Γουέστ» του πρώην της και κράτησε μόνο το «Καρντάσιαν».

Η ανακοίνωση για τα χαρτιά του διαζυγίου που κατέθεσε η Kim Kardashian

Άπιστος ο Kanye West! Κεράτωσε την Kim Kardashian με τον Jeffree Star;

Ο λόγος του διαζυγίου τους είναι η... απιστία του γνωστού ράπερ, όπως φαίνεται. Σύμφωνα με το Twitter και γενικά τα ξένα social media, φαίνεται πως κεράτωσε την Kim με τον beauty guru, Jeffree Star.

Σε Twitter, Instagram και Tik Tok γίνεται ένας πανικός από τις δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με την.. παράνομη σχέση των δυο star. Όπως λέγεται η ανάμεσα τους σχέση δεν αναπτύχθηκε πρόσφατα, αλλά έχει αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, την περίοδο που Kim και Kanye ζούσαν χωριστά, ο τραγουδιστής έμενε στην ίδια περιοχή και πολύ κοντά με τον Jeffree Star με αποτέλεσμα αυτό να φουντώνει τις φήμες περί σχέσης και μάλιστα πολύ... ερωτικής.