Kim Kardashian: Κόλλησε κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της

Έντονα συμπτώματα και στους τρεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Kim Kardashian: Κόλλησε κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της

Μπορεί σιγά σιγά ο κορωνοϊός να υποχωρεί, μιας και οι περισσότερες χώρες έχουν βγει από το Lockdown, ωστόσο τα κρούσματα παραμένουν πολλά, με την Kim Kardashian και τα παιδιά της να μπήκαν στο «κλαμπ».

Η πασίγνωση τηλεπερσόνα έχει βιώσει αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν πέρασε τις εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και το διαζύγιο της με τον Kanye West.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο κορωνοϊός της χτύπησε την πόρτα, με την ίδια να αποκαλύπτει το δυσάρεστο αυτό γεγονός, στο τελευταίο επεισόδιο των Keeping Up with the Kardashians.

Κιμ Καρντάσιον κόλλησε κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της

Η ίδια ανέφερε πως αρχικά ο 5χρονος γιος της Saint βγήκε θετικός και λίγο αργότερα κόλλησε και την μεγάλη του αδερφή, North, η οποία θα γίνει 8 ετών σε μερικές μέρες.

Η Kim τόνισε πως τα παιδιά της κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα για να πάνε στο σχολείο και πως κόλλησαν από έναν συμμαθητή του γιου της που βρέθηκε θετικός και έτσι κόλλησε και τον Saint.

Ο 5χρονος δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, αλλά ανέβασε λίγο πυρετό και μερικές μέρες αργότερα, άρχισαν να έχουν συμπτώματα και η Kim και η North, οι οποίες έκαναν αμέσως το τεστ και βγήκαν θετικές.

Στην τηλεόραση θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια του διαζυγίου τους Kim Kardashian - Kanye West

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West θα βγουν στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, Η τελευταία σεζόν του ριάλιτι, Keeping Up with the Kardashians, θα κινηθεί γύρω από τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού.

Επίσης, θα βγουν στη δημοσιότητα και οι συζητήσεις που κάνουν για να μοιραστεί η περιουσία τους και να οριστεί η κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, της 7χρονης North, του 5χρονου Saint, της 3χρονης Chicago και του 20 μηνών Psalm.

Ωστόσο, στο ριάλιτι δεν θα δούμε τον ίδιο τον Kanye West.

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν στην Page Six πως γίνονται συνομιλίες για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες νομικά προτού προβούν στο διαζύγιο και επίσημα.

Άλλη πηγή αναφέρει πως ο Kanye λατρεύει τον ντόρο που γίνεται γύρω από τον ίδιο, ακόμα και με αφορμή το διαζύγιο.

Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Kim στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Kanye από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.