Παίρνουν διαζύγιο Kim Kardashian - Kanye West

«Μπούχτισε μαζί του», λέει άνθρωπος που τους γνωρίζει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίρνουν διαζύγιο Kim Kardashian - Kanye West

Όπως φαίνεται αυτή τη φορά το διαζύγιο Kim Kardashian και Kanye West δεν είναι απλά φήμες. Η «Page Six» αναφέρει μάλιστα πως η τηλεπερσόνα έχει προσλάβει για τις διαδικασίες την έξπερτ του είδους Λάουρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει. Η Kim έχει προσλάβει την Λάουρα Βάσερ και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών», αναφέρει η πηγή.

Μάλιστα, η Kim Kardashian δεν φοράει τη βέρα της, με τον Kanye West να βρίσκεται στο πολυτελές ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

«Η Kim υποχρέωσε τον Kanye να πάει στο Γουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει»,
ανέφερε επίσης η ίδια πηγή.

Γιατί παίρνουν τώρα διαζύγιο Kim Kardashian - Kaney West

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο

Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Kim στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Kanye από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.

«Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Kanye λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Kim μπούχτισε και με όλα αυτά», λέει άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην τηλεπερσόνα.

Από την άλλη πηγή αναφέρει από την πλευρά του τραγουδιστής: «Ο Kanye νιώθει συνεχώς άβολα και ενοχλημένος από ολόκληρη την οκογένεια Kardashian και τη ριάλιτι υπερεκτεθειμένη ζωή που κάνουν. Έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους και βρίσκει το σόου τους αφόρητο».

Οι αναρτήσεις Kanye - Kardashian για το διαζύγιο

Ο Kanye τον περασμένο Ιούλιο σε ένα tweet του είχε κάνει λόγο για διαζύγιο: «Προσπαθώ να πάρω διαζύγιο από τότε που η Kim συνάντησε τον Μικ Μιλ για την μεταρρύθμιση στις φυλακές».

Τότε ο Kanye είχε στραφεί κατά της οικογένειας της γυναίκας του και της πεθεράς του λέγοντας πάλι μέσα από το Twitter ότι προσπαθούσαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική.

Η Kim στις 23 Δεκεμβρίου ανέβασε στο Instagram της μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία δεν ήταν παρών ο Kanye αλλά μόνο οι αδερφές της, η μητέρα της και ο Σκοτ Ντίσικ με τον οποίο η Kortney έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά.

Kim Kardashian οικογένεια