Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Πήρε επιτέλους θέση η Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα του Κάνιε Ουέστ

Η δημόσια τοποθέτησή της

Πήρε επιτέλους θέση η Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα του Κάνιε Ουέστ
News 22.07.2020 19:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από το μεγάλο παραλήρημα που είχε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Κάνιε Ουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να πάρει δημόσια θέση και να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τα συχνά ξεσπάσματα του συζύγου της.

Η γνωστή celebrity έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Τρανή απόδειξη αυτού είναι άλλωστε και το γεγονός πως έγινε γνωστή, κάνοντας τη ζωή της ριάλιτι, το οποίο παίζει μέχρι και σήμερα.

Ο Κάνιε Ουέστ ωστόσο δείχνει πως πλέον δυσκολεύεται να αντέξει την "τρελή" ζωή των Καρντάσιαν και έτσι ξέσπασε μέσα από μία σειρά tweet που έκανε. Δείτε εδώ πώς αποκάλεσε την πεθερά του!

Με αυτόν τον τρόπο πήρε θέση η Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα του Κάνιε Ουέστ

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο.

Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εύρεσης βοήθειας, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς

Κατανοώ πως ο Kanye είναι αντικείμενο σχολιασμού, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συναισθήματα. Είναι ένα υπέροχο όμως ταυτόχρονα και πολύ μπερδεμένο άτομο, που εκτός της πίεσης που δέχεται ως καλλιτέχνης και μαύρος άνδρας, βίωσε την απώλεια της μητέρας του και χρειάζεται να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση που εντείνεται με την διπολική διαταραχή.

Για όσους είναι κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά τους και κατανοούν πως ορισμένες φορές τα λόγια δεν συνάδουν με τις προθέσεις του. Η ζωή με διπολική διαταραχή δεν υποτιμά ή ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλες ή ουτοπικά και αν φαίνονται σε κάποιος. Αυτό είναι μέρος της ευφυίας του, καθώς όπως έχουμε όλοι δει πολλά από τα μεγάλα του όνειρα έγιναν πραγματικότητα.

Εμείς ως κοινωνία μιλάμε για την εύνοια που πρέπει να τυγχάνει το θέμα της ψυχικής υγείας συνολικά, όμως πρέπει να δίνουμε σημασία ξεχωριστά στα άτομα που ζουν με αυτό, τις στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ζητώ ευγενικά από τα media και την κοινή γνώμη να δείξουν την ενσυναίσθηση που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία του Kanye και την κατανόησή σας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim Kardashian West»

Κιμ Καρντάσιαν Kanye West

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Kim Kardashian: Η 6χρονη, κούκλα, κόρη της έκανε το πρώτο της εξώφυλλο!

Πασίγνωστη celebrity τρελαίνει το διαδίκτυο με την ημίγυμνη φωτογράφιση της!

Share