«Ασχολείται με το σεξ, είναι...» - ''Καρφώνει'' ξανά ο Βαλάντης τον Γιώργο Λάγιο

«Η επόμενη κίνησή μου είναι...»

Ο Βαλάντης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα το πρωί της Πέμπτης 10/3, ο οποίος επανέφερε το θέμα που έχει ανοίξει με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπανκό, Γιώργο Λάγιο. Ο τραγουδιστής επιμένει να μην δέχεται καμία κριτική από τον «ψυχολόγο» , στον οποίο έχει στείλει εξώδικο και σκοπεύει να αποδείξει πως δεν είναι επαγγελματίας στην επιστήμη, που υποστηρίζει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη, την οποία πολύ πρόσφατα ''άδειασε'' για άσχημη πράξη της στην καλύβα που συμβίωναν, θεωρώντας πως εκείνη είναι ο λόγος που αποχώρησε από το survivor 5.

Expand player

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για τον Γιώργο Λάγιο

«Του εστάλη ένα εξώδικο στο οποίο δεν απάντησε ποτέ, η επόμενη κίνησή μου είναι η αγωγή. Είπε ότι δεν θα ανασκευάσει οπότε προχωράω στην αγωγή».

«Έχουν βρεθεί στοιχεία που θα μάθετε για τη δραστηριότητά του στην ψυχολογία. Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου. Ασχολείται με το σεξ, είναι ψυχολόγος σαν τον κύριο Ασκητή.

Δεν έχει δικαίωμα να βλέπει έναν παίκτη σε ριάλιτι και να βγάζει γνωματεύσεις» είπε με ενόχληση.

Ερωτηθείς για το Surviovor: «Στην αρχή η Μυριέλλα Κουρεντή έδειχνε ότι μπορεί να συμβαίνει και κάτι έπειτα κατάλαβα ότι δεν ισχύει. Νομίζω ότι τον πλήγωσε».

«Έφυγα από το ριάλιτι επειδή ο κόσμος στενοχωρήθηκε με αυτό που είπα στην Ευρυδίκη».

Το άδειασμα του Βαλάντη στον πρώην της Κάτιας Ταραμπανκό

Ο Βαλάντης μίλησε μέσω skype το πρωί της Δευτέρας 28/2 στο Happy Day για να δώσει τις απαντήσεις του σχετικά με την εξέλιξη της κόντρας, που έχει ανοίξει τελευταία με τον Γιώργο Λάγιο. Να θυμίσουμε εδώ πως ο τραγουδιστής έχει προβεί σε αγωγή κατά του πρώην της Κάτιας Ταραμπανκό, μετά από θέση του συμβούλου ψυχικής αγωγής έναντι του τραγουδιστή.

Και ενώ η ιδιότητα του Λάγιου έχει να κάνει με το επιχειρείν χαρακτήρισε τον Βαλάντη σύμφωνα με τα ξεσπάσματα του στο Survivor 5. Επιστρέφοντας λοιπόν στο προσκήνιο ο τραγουδιστής, αναφέρει πως συνεχίζει τις νομικές διαδικασίες καθώς δεν αναγνωρίζει καν τον Λάγιο ως επαγγελματία σε ζητήματα ψυχικής υγείας.

«Ο κ. Λάγιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οφείλω να του πω συγχαρητήρια για την εξέλιξη της μεθόδου της τηλεϊατρικής. Βέβαια, δεν μπορούμε να μιλάμε για ιατρική γιατί δεν είναι γιατρός ο κ. Λάγιος. Προχωράω την αγωγή μέχρι τέλους», είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόπη Μαλλιωτάκη - Βαλάντης: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

«Θα του βγει σε κακό...» - Τα "καρφιά" του Βαλάντη στον Γιώργο Λάγιο