"Η Ευρυδίκη ξεγυμνώθηκε μπροστά μου και έκανε..." - Ο Βαλάντης ξεφτίλισε δημόσια την Παπαδοπούλου

«Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με σκοπό να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Survivor 5. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στον σχολιασμό! Αντιθέτως έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο για την κατηγορία της, πως της ζήτησε να παίξουν στα ψέματα το ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, μετά από ερώτηση που δέχτηκε για την άσχημη φράση που είπε στην πρώην συμπαίκτρια του, την ξεφτίλισε με αυτό που αποκάλυψε ειδικά δημόσια!

Η αποκάλυψη του Βαλάντη για την Παπαδοπούλου στο Survivor 5

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη.

Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό», αποκάλυψε αρχικά ο Βαλάντης.

«Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος. Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» πρόσθεσε ο Βαλάντης.

Το περιστατικό με Βαλάντη - Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ! Τι της είπε μετά την φράση για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5. O πρώην παίκτη της Διάσημης ομάδας μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με το συμβάν ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη όπου ο τραγουδιστής είπε μια απαράδεκτη φράση στην συμπαίκτρια του για τον καρκίνο που πέρασε.

«Δεν αδικήθηκε ο Βαλάντης από αυτό που είπε, αλλά αν το βγάλουμε αυτό, ήταν πολλά τα πράγματα που έκανε. Βοήθαγε πιο πολύ από όλους στην καλύβα. Είχαμε και πολύ ωραίες στιγμές, μας τραγούδαγε, περνάγαμε καλά. Ο Βαλάντης ό,τι ένιωθε το έλεγε κατευθείαν και πολλές φορές είχε δίκιο, απλά το έχανε λόγω του τρόπου του», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συμπλήρωσε: «Όταν είπε αυτό το πράγμα στην Ευρυδίκη, θυμάμαι ότι προσπάθησε να μην ακουστεί. Της είπε συγγνώμη κατευθείαν και να μην το χοντρύνει το θέμα και να μην βγει προς τα έξω. Είπε “έχω παιδιά έξω, μην το πείτε”».