Survivor 5: «Πριν μπω στην κλινική...» - Ο Γιωρίκας μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του

«Ήμουν με παυσίπονα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πριν μπω στην κλινική...» - Ο Γιωρίκας μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του

Λίγες μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο καιρό ήταν μέσα στο Survivor 5 και στο πόσο πολύ υπέφερε λίγο πριν από αποχωρήσει.

Όπως εξήγησε ο νεαρός αθλητής, τον τελευταίο καιρό, πριν μεταφερθεί στην κλινική και αποφασίσει να φύγει από το παιχνίδι περνούσε πολύ δύσκολα και μάλιστα δεν μπορούσε καν να κοιμηθεί το βράδυ.

Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη για το Survivor 5

«Το είχα πει στα παιδιά ότι όταν μπω στον στίβο μάχης θα τα δώσω όλα κι αν τύχει και δεν μπω στον στίβο θα φύγω.

Τις τελευταίες δέκα μέρες ήμουν με παυσίπονα πριν μπω στον στίβο. Δεν ήθελα να εκφράσω όλα τα συναισθήματά μου. Είδα ότι ο Σοϊλέδης το χαίρεται, εντάξει όπως το ζει ο καθένας. Το είπα στα παιδιά ότι για εμένα ήταν άχρηστο το να ουρλιάζουμε. Η κάθε κίνησή μας παραπάνω ήταν εις βάρος μας. Η Μυριέλλα αντιδρούσε σε αυτό.

Προσπαθούσα να μην δείχνω ότι υποφέρω και δεν ήθελα να το μεταφέρω στα παιδιά. Πριν μπω στην κλινική ήμουν χάλια, δεν κοιμόμουν καθόλου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Γιατί δήλωση συμμετοχή στο παιχνίδι

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Survivor 5 για λόγους υγείας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στον Βαλάντη και τον πρωταθλητισμό -διαβάστε εδώ και την πρώτη του ανάρτηση-.

«Μέσα στο Survivor δεν ισχύει ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή. Είμαι τρεις φορές δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχα θέμα με την ψυχολογία που ήμουν πάντα στο τσακ στο να το κερδίσω.Πριν το παιχνίδι, περίπου έναν μήνα πριν, πήγα πιο χαλαρός στον αγώνα και μπόρεσα να κερδίσω.

Πρέπει να βγάλεις αυτόν το τίτλο ότι “θα είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής αν κερδίσεις αυτόν τον αγώνα”, μπαίνεις σαν να είναι ένας απλός αγώνας κι έτσι είναι καλύτερα, παρά να το σκέφτεσα. Με έμαθε ο παππούς μου να παλεύω, και η μαμά μου με έβαζε τιμωρία ότι δεν θα πάω προπόνηση αν δεν κάνω τα μαθήματα μου. Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό και μετά για να με μάθει ο κόσμος.

Μετά τις 15 μέρες με την αφαγία άρχισε να με πονάει το στομάχι μου πολύ, δεν κοιμόμουν τα βράδια. Είναι κληρονομικό, το έχει και ο μπαμπάς και η μαμά μου. Με μια λέξη θα χαρακτήριζα το Survivor, εμπειρία ζωής. Μέσα στο Survivor οι συνθήκες αφαγίας και προπονήσεων είναι δύσκολες, όμως σκεφτόμουν πως με προετοιμάζει για το «έξω», για την πάλη. Για να φτάσω σε σημείο να ξεσπάσω πάει να πει ότι μάζευα πολλά. Αυτοί που με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο με τσίγκλισε. Δεν μπορούσα να το απομονώσω και να βάλω μέτρο λόγω των συνθηκών».