Survivor 5: Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο  Γιωρίκας Πιλίδης

Το βράδυ της Κυριακής 30/01 ο Θανάσης Βισκαδουράκης μαζί με τον Γιωρίκα Πηλίδη επέστρεψαν και πάλι στα πάτρια εδάφη μετά από την αποχώρησή τους από το Survivor 5. Όπως ήταν αναμενόμενο, τους περίμενε πλήθος κόσμου από δικούς τους ανθρώπους, αλλά και δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Γιωρίκας Πιλίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει έπειτα από προβλήματα με την υγεία του ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε μετά από ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα, η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί έχοντας αποκλειστικές φωτογραφίες.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα Πηλίδης - Βισκαδουράκης

Επέστρεψαν στην Ελλάδα

Survvior 5 - Επέστρεψαν στην Ελλάδα

Πηλίδης - Βισκαδουράκης - Επέστρεψαν στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή των Survvivors

Αυτός ο παίκτης διεκδικεί τη νίκη των 100.000 ευρώ μετά την αποχώρηση του Γιωρίκα

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πιλίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι για λόγους υγείας. Μέχρι λοιπόν πριν την αποχώρηση του ο παλαιστής ήταν φαβορί για τη νίκη των 100.000 ευρώ αφού εκτός από πολύ αγαπητός στο κοινό, είχε και τις καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις.

Τώρα όμως που αποχώρησε ποιος παίρνει την θέση του φαβορί; Μετά από τον Γιωρίκα ένας άλλος παίκτης βρισκόταν στην δεύτερη θέση των στοιχηματικών με επίδοση 5.00.

Αυτός ο παίκτης είναι πλέον φαβορί για τη νίκη του Survivor 5

To όνομα του παίκτη λοιπόν δεν είναι ανδρικό αλλά γυναικείο και πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία μετά τον Γιωρίκα είναι η πιο δυνατή στους στίβους μάχης.

Αυτός ο παίκτης διεκδικεί στην νίκη του Survivor 5 μετά την αποχώρηση Γιωρίκα στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στη 2η θέση των φαβορί βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30, στην 3η ο Γιώργος Κατσαούνης με 7.00, ενώ στην 3η ο Σάββας Κάλφας με 9.00.