Survivor 5 - highlights 29/1: Τα ουρλιαχτά, η "ηθοποιός" Μυριέλλα και η στενάχωρη αποχώρηση του Πιλίδη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 29/1: Τα ουρλιαχτά, η

Ο κακός χαμός σημειώθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5. Παρακολουθήσαμε πολλούς τσακωμούς και φωνές, απίστευτα "καρφιά" ανάμεσα ακόμη και σε συμπαίκτες, αλλά και την αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη όπως άλλωστε περιμέναμε αφού σας είχαμε αναφέρει μέσα από αποκλειστικό μας ημέρες τώρα.

Τα 29/1 highlights του Survivor 5

Έξαλλη η Σοφιάννα με τον Κατσαούνη - «Είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα»

Άκρως καταιγιστικές οι εξελίξεις καθώς η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά από το Συμβούλιο του νησιού όπου έγινε ο κακός "χαμός" στην ομάδα των Μαχητών ξέσπασε φανερά με την στάση των συμπαικτών της καθώς έπεσε από τα σύννεφα.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε να κάνουμε με μια τριάδα στην οποία μπήκε το αυγό στον κ@λ@ εκεί που δεν το περίμεναν. Βγήκα ανοικτά ενώ πήγαν να το περάσουν στο ντούκου. Έχουμε να κάνουμε με μια κατηγορία ανθρώπου, αυτή του θρασύδειλου, που είχε το θράσος να κάνει τέτοιο πράγμα με την αντίπαλη ομάδα.

Αλλά είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα με τα φρύδια έτσι και δεν μπορούσε καν να βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτοκτόνησε για άλλη μια φορά μπροστά στο πανελλήνιο. Νομίζω ότι η σιωπή του μίλησε από μόνη της. Καθόταν σαν την βρεγμένη γάτα.

Το ζητήθηκε πολλές φορές να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έστω να δικαιολογηθεί και να πει κάτι. Φυσικά δεν είχε τίποτα να πει γιατί αμφιβάλλω και αν κατάλαβε τι συνέβη γύρω του. Το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε και άρπαξε από την κουβέντα ήταν η αναφορά μου, όταν τον αποκάλεσα άνανδρο.

Αυτό τον πείραξε τόσο πολύ γιατί δυστυχώς ο Τσακατσούκας νομίζει ότι ανδρισμός είναι να είσαι νταής και να τσακώνεσαι σε κάθε ευκαιρία» .

Ο Γιώργος Πιλίδης αποχώρησε εκτάκτως από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παλαιστής επέστρεψε στην καλύβα, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με τεράστια χαρά. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε η δυσάρεστη είδηση.

Ο Γιωρίκας ανακοίνωσε στην ομάδα του πως αποχωρεί λέγοντας: «Ήμουν μία εβδομάδα στην κλινική. Δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ υπό αυτές τις συνθήκες όσο και να μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσω».

"Κόλαφος" η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Στην ομάδα έχουμε ένα χαζό και έναν άνανδρο»

Μετά από την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη στο Survivor 5 οι δυο ομάδες φαίνεται να είναι αρκετά μουδιασμένες μετά από το συμβούλιο του νησιού όπου είδαμε ότι έγινε ο κακός χαμός αλλάζοντας για άλλη μια φορά τις ισορροπίες στις παραλίες των παικτών.

Η Ασημίνα από την άλλη παραμένει αρκετά ενοχλημένη καθώς όπως είδαμε πριν από λίγο δεν μάσησε τα λόγια της μετά τις αποκαλύψεις. Έτσι η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από τη μία έχουμε ένα χαζό στην ομάδα (Σάββας Κάλφας) και από την άλλη έναν άνανδρο (Γιώργος Κατσαούνης) οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν τη φράση που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι αφάνταστα, με έκανε να δακρύσω με τα λόγια του».

Βγήκε εκτός εαυτού με την Κουρεντή η Παπαδοπούλου - «Την βλέπουμε να δίνει γλωσσόφιλα με τον Κατσαούνη»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη φαίνεται πως έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς αφορμή στάθηκαν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να έχουν αλλάξει για τα καλά και στις δυο ομάδες.

Η ηθοποιός στήθηκε στον τοίχο από τις συμπαίκτριές της καθώς την κατηγόρησαν ότι πάει να βγάλει λάδι τον «τσακατσούκα» στο «σκάνδαλο» με το μαγείρεμα της ψηφοφορίας των Μπλε.

Η Μυριέλλα, με ψυχραιμία και επιμονή, θέλησε να εξηγήσει σε Αθηνά και Ευρυδίκη τι ακριβώς εννοούσε όμως η Ευρυδίκη βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να της λέει "Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ". Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα». Έτσι, οι χρήστες στοTwitter δεν άργησαν να σχολιάσουν με τα πιο επικά tweet το τι ακριβώς συνέβη καθώς τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Εξοργισμένος ο Κατσαούνης με το γράμμα της Μυριέλλας - «Με εκμεταλλεύτηκε, έκανε ξεφτίλα τον Τζον»

Ο Γιώργος Κατσαούνης διάβασε επιτέλους το περιβόητο γράμμα της Μυριέλλας με το οποίο τού εξηγούσε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον στενό συνεργάτη της Τζον Λιγνό.

Όπως φάνηκε ο ίδιος αντί να δείξει ιδιαίτερη χαρά, ενοχλήθηκε έντονα με τα λεγόμενά της ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως η ίδια τον εκμεταλλεύτηκε.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι ο Ρωμαίος στο παραμύθι που θέλει να φτιάξει η Μυριέλλα και να το ζήσει. Λίγο αργότερα, άνοιξε μία τρύπα στην άμμο, έσκισε το γράμμα και το έθαψε, δείχνοντας απαξίωση για όλα όσα του είχε γράψει η ηθοποιός.

Τα πήρε στο κρανίο η Αθηνά με την Μυριέλλα - «Μη μιλάς άλλο ρε, μη μιλάς»

Τα νεύρα των παικτών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς όπως είδαμε στην παραλία των διασήμων η Ευριδίκη Παπαδοπούλου "κατακεραύνωσε" για τα καλά την Μυριέλλα Κουρεντή.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ο Σάββας θέλησε να μιλήσει για το σκηνικό που συνέβη πριν το συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγάζει την ουρά του απ’ έξω όπως άφησε να εννοηθεί. Ωστόσο, στη συνέχεια το… μπαλάκι πήγε στην ομάδα των Διασήμων.

Έτσι, η Αθηνά Ευμορφιάδη δεν δίστασε να ξεσπάσει απέναντι στην Μυριέλλα Κουρεντή καθώς λογομάχησαν για τα καλά με την ίδια να λέει φανερά «Μη μιλάς άλλο ρε, μην μιλάς».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο (29/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι. Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης, μιας και είναι όλοι αρκετά πεινασμένοι .

Το έπαθλο αυτό άκρως δελεαστικό, τελικά, η ομάδα που επικράτησε στους πόντους και κατάφερε να νικήσει σημειώνοντας το σκορ 10-7 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.gr.