Survivor 5: Ο κακός "χαμός" στο Συμβούλιο του νησιού - Η αποκάλυψη του Κωνσταντάρα έκανε τους μαχητές άνω κάτω

«Το φέρνω εδώ γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο κακός

Ποιος θα περίμενε πως το αποψινό επεισόδιο στο Survivor 5 θα είχε για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς το μυστικό που αποκάλυψε χθες η Μυριέλλα Κουρεντή στον κοντινό της φίλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα στάθηκε η αφορμή ώστε να γίνει ο κακός "χαμός" στο Συμβούλιο του νησιού μιας και ο δημοσιογράφος αποφάσισε να το αποκαλύψει προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον συμπαίκτη της ότι δυο Μαχητές της ζήτησαν να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση κάποιον αγαπητό παίκτη της ομάδας της, ώστε στη σημερινή αποχώρηση να φύγει κάποιος από την μπλε ομάδα.

Έτσι, οι εντάσεις αλλά και τα κλάματα δεν άργησαν να έρθουν αφού η Ασημίνα ξέσπασε φανερά ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ευχαριστήσει του Διάσημους για αυτή την αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντάρα στο Survivor 5

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει.

Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε. Αν ανοίξουν καλά τα μάτια τους οι μπλε, θα έβλεπαν ότι είναι δυο κοπέλες – η Ασημίνα και η Σοφιάννα – που έκαναν τα πάντα για την ομάδα» είπε η Μυριέλλα.

Έδωσε τα χέρια με την Acun Medya και φεύγει αυτή την εβδομάδα για Survivor 5; Ο τραγουδιστής που θα "κάψει" καρδιές

Το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε ακουστεί από την αρχή του Surviνοr 5, ωστόσο, ακόμη δεν τον έχουμε δει στους στίβους μάχης της δομινικανής αυτοκρατορίας. Μια λέγεται πως μπαίνει και μια όχι. Τι συμβαίνει τελικά;

Την είδηση πως τελικά έδωσε τα χέρια με την Acunb Media και όπως όλα δείχνουν θα πετάξει αυτή την εβδομάδα για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης - παρόλο η επιστροφή του Βαλάντη αναβλήθηκε - , μετέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού.

«Πριν από λίγα λεπτά έμαθα ότι την Δευτέρα υπάρχει περίπτωση να κλείσει και ο Σάκης Αρσενίου για να φύγει στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα έχει ήδη αντικατασταθεί στο σχήμα που βρισκόταν. Ο Σάκης θέλει πολύ να πάει και μένει να δουν αν θα τα βρουν με την Acun Medya για να πάει ή όχι».

Έδωσε τα χέρια με την Acun Medya και φεύγει σήμερα για Survivor 5 ο Σάκης Αρσενίου