Αποκλειστικό - Survivor 5: Θέλει να φύγει και δεν τον αφήνουν! Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Θα έχουμε και άλλη οικειοθελή αποχώρηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό - Survivor 5: Θέλει να φύγει και δεν τον αφήνουν! Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί με το που ξεκίνησε το Survivor 5 να είχε βγει η είδηση πως φέτος οι παίκτες δεν μπορούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς (εκτός αν υπάρχει λόγος υγείας ή οικογενειακός), ωστόσο ήδη μετράμε 4. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στις... 5.

Αυτές τις ημέρες όπως όλοι έχετε παρατηρήσει, ο Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκεται εκτός στίβων μάχης, λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός. Οι γιατροί δεν τον αφήνουν θα αγωνιστεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο έως ότου βγει η απόφαση για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Τι συμβαίνει με Πιλίδη και την παραγωγή του Survivor 5 πίσω από τις κάμερες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr τις οποίες θα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Γιωρίκας Πιλίδης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor λόγω του προβλήματος που του έχει δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι.

Ο νεαρός πρωταθλητής πάλης, λόγω της μείωσης στην πρόσληψη θερμίδων, έπαθε πρόβλημα στο στομάχι του, αφού είχε συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Για το λόγο αυτό λοιπόν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς λόγω της έντονης πείνας περνάει πολύ άσχημα στην παραλία και είναι καταβεβλημένος.

Πιλίδης Survivor πρόβλημα υγείας αποχώρηση

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η παραγωγή δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει και θέλουν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν μέσα γιατί επειδή είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, φοβούνται μην χάσουν τηλεθέαση. Τώρα πως θα γίνει αυτό... παραμένει άγνωστο γιατί αν θέλει απεγνωσμένα να αποχωρήσει, κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει μέσα με το ζόρι, ειδικά αν πρόκειται για πρόβλημα υγείας.

Βέβαια, από την άλλη φήμες τον ήθεκαν να αποχωρεί και λόγω του σάλου που έχει δημιουργήσει με την ομοσπονδία του μετά την καταγγελία του για στημένους αγώνες, κάτι τέτοιο όμως όπως γνωρίζουμε δεν ισχύει. Λέτε να μας κρατάνε σε αγωνία μέχρι να πάρει την απόφαση η Κάτια Ταραμπάνκο να επιστρέψει στους στίβους μάχης;

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με περαιτέρω πληροφορίες για το αν αποχωρεί τελικά ή όχι!