Survivor 5: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης;

Τι συμβαίνει με τον πρωταθλητή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα «τσουνάμι», που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου.

Η πρώην πια Μαχήτρια είχε βρεθεί στα όριά της και ουσιαστικά προκάλεσε την αποχώρησή της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, η δεύτερη ασυλία χάθηκε για την ομάδα τους, προκειμένου να φύγει η συμπαίκτριά του.

Αυτή φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις... χωρίς προσχήματα να ακολουθούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άλλωστε, ακόμη τρεις παίκτες αναμένεται να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού δεν είναι μονάχα η Κρυσταλλία που τόσες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά και οι Μπέλλος-Καλαφατάς που δεν αποκλείεται επίσης τις επόμενες μέρες να χαιρετήσουν, αποδεκατίζοντας τους Μαχητές.

Η ατυχία, όμως, έρχεται να «χτυπήσει» και την πόρτα των Διασήμων, αφού μπορεί σύντομα να δούμε στην Ελλάδα τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του περί προσπάθειας να στηθεί τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αναστατώνοντας τις αρμόδιες Αρχές.

Η ηγεσία της πάλης στην Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζητούν....διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr