Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Επτά ήταν στο σύνολο οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τέλος του αποψινού (12/1) επεισοδίου έναν από αυτούς.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για αυτό και τελικά δεν έφυγε κανείς από την ψηφοφορία του κοινού.

Μετά λοιπόν και τα 2 αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, ένα βήμα πριν την αποχώρηση ήταν οι εξής: Βαλάντης, Μυριέλα, Ευρυδίκη, Σταμάτης, Παρασκευή, Ναυσικά και Λάμπρος.

Λίγο λοιπόν μετά τον έντονο τσακωμό του Γιώργο Κατσαούνη με τους Μαχητές, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τελικά ήταν η Παρασκευή, που επιθυμούσε και η ίδια να αποχωρήσει, επιβεβαιώντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Η αποχώρηση της Παρασκευής από το Survivor 5

Λίγα λόγια την Παρασκευή Σταματοπούλου

Είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών.

Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού; Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Αν κερδίσει το έπαθλο θα επενδύσει στο καινούργιο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.

Survivor 5 Παρασκευή Σταματοπούλου