Survivor 5: Ο Κατσαούνης «έστησε» στον τοίχο τους Μαχητές - Τους κατηγόρησε για στημένο παιχνίδι

Όλοι εναντίον ενός στο Συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ο Κατσαούνης «έστησε» στον τοίχο τους Μαχητές - Τους κατηγόρησε για στημένο παιχνίδι

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο αποψινό (12/1) Συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με τον Γιώργο Κατσαούνη να «στήνει» στον τοίχο όλη την υπόλοιπη ομάδα του. Συγκεκριμένα ο ίδιος τους κατηγόρησε πως έστησαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο έχασαν, καθώς η Παρασκευή ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που είχε αναφέρει ήδη από την αρχή του παιχνιδιού.

Όλοι λοιπόν φαίνεται πως είχαν συμφωνήσει να χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου η Παρασκευή να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ήταν σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Ωστόσο, οι Μαχητές υποστήριξαν πως συμφώνησαν απλά να ψηφίσουν την Παρασκευή, σε περίπτωση που χάσουν.

Από τους πρώτους παίκτες που ξέσπασαν κατά του Γιώργου ήταν η Ασημίνα, ο Σάββας αλλά και ο Σπύρος λέγοντας πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ό,τι λέει και πως αυτό είναι έσχατη προδοσία.

«Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας. Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να απέχω από όλη αυτήν την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει την γούνα έξι επτά φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το εγώ του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος.

Η κατηγορία του Κατσαούνη στους Μαχητές

Το βίντεο που ανέβασε ο ΣΚΑΙ και κατέβασε σε δευτερόλεπτα - Κατσαούνης και Γιωρίκας πλακώνονται

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το Youweekly.gr και το έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Σε συγκεκριμένη πλατφόρμα δημοσιεύθηκε μέσα από το ΣΚΑΙ ένα βίντεο από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο το οποίο όμως βίντεο κατέβηκε και εξαφανίστηκαν τα ίχνη του, σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Το Youweekly.gr όμως, το έχει στην κατοχή του! Στο βίντεο, λοιπόν, που θα δείτε παρακάτω ο Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor πως κάθε εβδομάδα θα παίζουν sports games (σίγουρα με έπαθλα που ακόμα δεν γνωρίζουμε).

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, λοιπόν, ο Πιλίδης και ο Κατσαούνης έρχονται σε μεγάλη κόντρα και μόνο που δεν πιάνονται στα χέρια αλλά... μια εικόνα ίσιον χίλιες λέξεις λένε...