Survivor 5: «Η ομάδα μου με ζηλεύει» - Απασφάλισε ο Κατσαούνης

«Εγώ δεν στήνω παιχνίδια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Η ομάδα μου με ζηλεύει» - Απασφάλισε ο Κατσαούνης

Πολλές είναι οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην παραλία των Μαχητών, μετά τον άγριο τσακωμό του Κατσαούνη με τον Πιλίδη. Μετά τα "καρφιά" της Ασημίνας για τον Γιώργο, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε πως όλη η ομάδα του τον έχει κάνει πέρα αλλά αυτό προκύπτει καθώς ζηλεύουν το φλερτ του με την Μυριέλλα αλλά και τις νίκες που φέρνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτός δεν στήνει παιχνίδια, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, που έστησε έναν αγώνα, για να φύγει η Παρασκευή.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης του ριάλιτι.

Τα σχόλια του Κατσαούνη για την ομάδα του στο Survivor 5

«Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης, μου φάνηκε...»

H Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (12/02). Η τραγουδίστρια, που έχει υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, πήρε θέση για το φλερτ Κατσούνη - Μυριέλλας που συνεχίζει να τραβά το ενδιαφέρον.

«Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της. Αν υπήρχε φλερτ, δεν το ήξερα όσο ήμουν μέσα. Το παρακολούθησα μαζί σας από την Αθήνα. Είχα κρατήσει μια απόσταση από την Μυριέλλα, λέγοντας της κιόλας ότι μου δημιουργούσε ένταση», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης στα χέρια, μου φάνηκε αυτό το “αχ, αχ, αχ” υπερβολικό. Εμένα δεν με έπεισε. Μου φάνηκε υπερβολή σαν αντίδραση και είναι η άποψη μου. Αυτό όμως δεν την κάνει κακή την Μυριέλλα. Θα πρέπει να σκεφτώ ότι το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει ή ότι το κάνει για να τραβήξει τις κάμερες. Δεν θέλω να μπαίνω όμως σε αυτή την λογική και ούτε να το ψάχνω. Ήξερα ότι έχει έναν άνθρωπο έξω και ότι είναι μαζί».