Super Κατερίνα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή πρώην σύντροφος του Αλεξάνδρου - «Έχετε χρόνια να τα πείτε;»

Θα λυσσάξει η Τούνη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή πρώην σύντροφος του Αλεξάνδρου - «Έχετε χρόνια να τα πείτε;»

Μπορεί με την Ιωάννα Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο σίγουρα θα ζηλέψει πολύ με την είσοδο πρώην συντρόφου του στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Η αμηχανία on air ήταν μεγάλη από πλευράς του μοντέλου...

Αυτή η σύντροφος του Αλεξάνδρου πήρε στο Super Κατερίνα

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού η οποία βρέθηκε στο πλατό με σκοπό να σχολιάσει το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αλλά και τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η εικόνα θα "πουλήσει" πολύ. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Έχετε χρόνια να τα πείτε;», τους ρώτησε στην συνέχεια, με την Ελισάβετ Σπανού να απαντάει «Όχι… Είχαμε συναντηθεί στην Αράχωβα κάποια στιγμή», με τον ίδιο να συμπληρώνει «Πέρσι, ναι… Γενικά μιλάμε».

Για αυτό το λόγο χώρισαν Αλεξάνδρου - Σπανού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού, αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα media, η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή το είχε επιβεβαιώσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Ωστόσο όπως έδειξε τότε, βιάστηκε να ανακοινώσει τόσο προσωπικά πράγματα χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη, αφού λίγο αργότερα.. χώρισαν!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη είχε δηλώσει «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».