Survivor 5 Highlights 11/01: Ο τσακωμός Πηλίδη με Κατσαούνη, τα κλάματα του Μπέλλου και ο Βαλάντης

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights 11/01: Ο τσακωμός Πηλίδη με Κατσαούνη, τα κλάματα του Μπέλλου και ο Βαλάντης

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το χθεσινό επεισόδιο 11/01 του Survivor 5, καθώς είδαμε την προσθήκη ενός νέου είδους αγωνίσματος στο ριάλιτι, με την ονομασία Sports Game. Το επεισόδιο είχε αρκετή ένταση, δύο αγωνίσματα και το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος. Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού ένας παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει. (Δείτε εδώ ποιος φεύγει σήμερα)

Αναλυτικά τα 11/1 highlights του Survivor 5

Ο καυγάς των Μαχητών

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5 μιας και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού άφησε μία "παγωμάρα" στην ομάδα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα κατηγόρησε τον Μπέλλο ότι δεν προστάτευσε τα κορίτσια στη μεγάλη βροχή, κάτι που έφερε τον καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο τελευταίος πήρε τον λόγο στην καλύβα και επέπληξε τη Σοφιάνα για τα λόγια της. Εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ωστόσο ο συμπαίκτης της, της μίλησε με πολύ βαριά λόγια.

«Ξεφτίλισες τον Μπέλλο, είναι ντροπή», της είπε αλλά εκείνη δεν έδειξε να του δείχνει και τόσο μεγάλη σημασία.

Το ξέσπασμα του Βαλάντη

Ο Βαλάντης για ακόμη μια φορά βρήκε αφορμή να «ξεσπάσει» στο φετινό Survivor 5, με το γνωστό τραγουδιστή να στοχεύει εκ νέου τα ίδια πρόσωπα και να τους «επιτίθεται» σχετικά με τις δουλειές της καλύβας και όχι μόνο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, το προηγούμενο βράδυ, όταν οι Διάσημοι είχαν διαφωνία σχετικά με τα στρώματα, που θα χρησιμοποιούσαν για τον ύπνο τους. Η διαφωνία είχε ως αποτέλεσμα ο Βαλάντης να διαλέξει να ξαπλώσει δίχως στρώμα και μες στη βροχή, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε, μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στην παραλία.

Αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα «πυρά» του ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τον οποίο και κατηγόρησε πως κάθεται όλη την ώρα και κοιτάζει τη βολή του. Ο δημοσιογράφος του απάντησε με βάση το παράπονό του για τις συνθήκες διαβίωσης, λέγοντάς του πως δεν μπορεί να διαμαρτύρεται, αφού έτσι είναι το παιχνίδι. «Αν δε θέλεις, φεύγεις Βαλάντη μου», του είπε χαρακτηριστικά, ενώ οι Μαχητές τον αποκάλεσαν νέο «Ντάφυ».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρέντη θέλησαν να υπερασπιστούν τον Κωνσταντάρα, τονίζοντας πως κακώς επιχειρεί να εκθειάσει τον εαυτό του για τις δουλειές της καλύβας. Τότε ήρθε και η νέα «έκρηξη» του Βαλάντη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κλίκα ως αχάριστη, ενώ και η Αθηνά τάχθηκε υπέρ του, έχοντας το... σταθερό κόλλημα με τη Μυριέλλα, σχολιάζοντας τις νίκες που φέρνει για την ομάδα.

Η συγκίνηση του Μπέλλου στο Survivor 5

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, ο Θανάσης Μπέλλος συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τα παιδιά του, τη σύζυγό του καθώς και τα εγγόνια του.

Όπως εξήγησε ο Θανάσης Μπέλλος, αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται τόσο μακριά από την οικογένειά του, ωστόσο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά του και στη σύζυγό του και είναι σίγουρος ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς εκείνον.

Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού αποκάλυψε πως η οικογένειά του είναι πολύ δεμένη και έτσι αυτή η απόσταση του έχει στοιχίσει.

H νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Οι Διάσημοι δείχνουν να ανακάμπτουν και να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα δικό τους σερί στο Survivor 5, παίρνοντας την νίκη και στο αγώνισμα επικοινωνίας, αφού τάραξαν πρώτα τους Μαχητές στην ασυλία.

Φαίνεται, μάλλον, ότι πέτυχαν το σκοπό τους. Παρά τα προβλήματα στην παραλία τους, οι Διάσημοι έχουν εμφανιστεί βελτιωμένοι στα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι που παρατηρήθηκε πιο έντονα στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, όπου ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν για την αποχώρηση με την νίκη τους.

Η επιτυχία αυτή έφερε σε κακή ψυχολογική κατάσταση τους Μαχητές, οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν σε εσωστρέφεια, κάτι που μάλλον εκμεταλλεύτηκαν οι Διάσημοι, αν και τα δικά τους θέματα σε καμία περίπτωση δεν έχουν ξεπεραστεί, ειδικά όταν υπάρχει... Βαλάντης στην καλύβα.

Στο σημερινό (11/1) αγώνισμα επικοινωνίας, πάντως, πανηγύρισαν την νίκη και θα απολαύσουν μερικές memes και αναρτήσεις από το Twitter, όπως τα έχουν δημοσιεύσει οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αντιδράσεις των Διάσημων με τα tweets

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές του αγωνίσματος επικοινωνίας στο Survivor 5 και έτσι μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και διάβασαν τα tweets που έχει γράψει για εκείνους το κοινό τις τελευταίες εβδομάδες, με τις αντιδράσεις του να είναι απλά επικές.

Το περισσότερο γέλιο έπεσε με τα tweets για τον Απόστολο Ρουβά, τα οποία φυσικά είχαν να κάνουν με τον αγαπημένο του αδερφό, Σάκη και τα τραγούδια του.

Ο καυγάς του Γιωρίκα με τον Κατσαούνη

Ο κακός χαμός έγινε στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και ο Γιωρίκας έφτασε κοντά στο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιώργο Κατσαούνη κατά τη διάρκεια του Sports Game.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν πλακωθούν μιας και όπως όλα δείχνουν, δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσαούνης έκανε μία τάπα στον Γιωρίκα και τον χτύπησε. Ο Γιωρίκας εκνευρίστηκε και εκεί ανέβηκαν οι τόνοι.

Ο ένας άρχισε να σπρώχνει τον άλλον και αμέως οι συμπαίκτες τους έτρεξαν για να τους χωρίσουν. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε με τους δυο παίκτες να έχουν και λεκτική αντιπαράθεση. Στον... καυγά μπήκαν και οι παίκτες κι οι παίκτριες από τους πάγκους, με τα... αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Εν τέλει, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Γιώργου Λιανού που θύμισε... πραγματικό διαιτητή με τα συνεχή σφυρίγματα, έβαλαν τέλος στη διαμάχη!

Η νίκη των Διάσημων

Μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη και στο Sports Game, το οποίο κρίθηκε στις 5 νίκες και έδωσε στην ομάδα τους ένα αναψυκτικό και 8 ολόκληρες μπρουσκέτες.

Οι Διάσημοι είχαν πολύ καλή απόδοση και μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν και πάρα πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες με αποκορύφωμα τον καυγά του Κατσαούνη με τον Γιωρίκα.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να βγάζουν πολλή ένταση και να τσακώνονται σοβαρά.

Η αντίδραση της Μυριέλλας στα tweets

H νίκη των Διάσημων στο αγώνισμα επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, τους έδωσε τη δυνατότητα να δουν μερικά tweets που έχει γράψει ανά καιρούς το κοινό για εκείνους. Κάποια tweets που ξεχώρισαν ήταν αυτά για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός διαβάζοντας τις αναρτήσεις του κοινού ξεκίνησε να γελάει, ενώ όταν είδε αυτά που αφορούν το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη αισθάνθηκε πολύ αμήχανα χαμογέλασε και κοίταξε διακριτικά τους συμπαίκτες της χωρίς να σχολιάσει τίποτα συγκεκριμένο.