Survivor 5 - εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Τελικά αποχώρησε οικειοθελώς! Αποκλειστικό

Ακόμα ένας παίκτης εκτός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Τελικά αποχώρησε οικειοθελώς! Αποκλειστικό

Τα πράγματα στο φετινό Survivor είναι δύσκολα. Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ολοκλήρωσε την τρίτη του εβδομάδα στον αέρα και ήδη πέρα από τις προγραμματισμένες αποχωρήσεις παικτών μετά από ψηφοφορία του κοινού μετράμε και μια οικειοθελή, αυτή του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Όπως, βέβαια, μόλις τώρα πληροφορήθηκα προστέθηκε ακόμα μια. Απαράβατος όρος στο φετινό συμβόλαιο των παικτών είναι πως οι συμμετέχοντες μπορούν να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο μόνο με χαρτί γιατρού. Δηλαδή το "δεν μπορώ άλλο πιέστηκα" δεν μετράει φέτος. Αν συμβεί αυτό καλούνται να πληρώσουν πολλά χιλιάρικα στον Ατζούν (δείτε εδώ πόσα ακριβώς).

Ωστόσο, η παίκτρια που έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι βρέθηκε εκτός λόγω προβλήματος υγείας. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως με ενημέρωσαν αλλά αρκεί για να την κρατήσει μακριά από τα αγωνίσματα και την παραλία.

Ποια Survivor τα παράτησε;

Ο λόγος, φυσικά, για την Κρυσταλλία. Η μαχήτρια μέρες τώρα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και βρισκόταν συνέχεια στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς η πείνα και η καθημερινότητα στο νησί θα επιβαρύνουν σίγουρα την κατάσταση.

Βρίσκεται ήδη μακριά από την παραλία, έχει φάει, έχει κάνει μπάνιο... Το μόνο που λείπει είναι να ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό. Θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils