Survivor 5: Στην φόρα τα αστρονομικά ποσά που θα πληρώσουν Μαχητές - Διάσημοι αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Για αυτό ζήτησε η Παναγιώτα να την ψηφίσουν να φύγει! Αλλιώς θα έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Στην φόρα τα αστρονομικά ποσά που θα πληρώσουν Μαχητές - Διάσημοι αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Πολύ πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Survivor 5 είχε γίνει γνωστό πως λόγω των πολλών περσινών οικειοθελών αποχωρήσεων, φέτος όλοι οι παίκτες Μαχητές ή Διάσημοι δεν μπορούν να φύγουν από το παιχνίδι αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Εκτός αν είναι θέμα υγείας ή οικογενειακό όπως επικαλέστηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Στο Πρωινό λοιπόν, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε τις ρήτρες που θα αναγκαστούν να πληρώσουν οι παίκτες αν ζητήσουν να φύγουν χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τόσο θα πληρώσουν Μαχητές και Διάσημοι αν φύγουν από το Survivor 5

Αν οι Μαχητές θελήσουν να φύγουν οικειοθελώς από το Survivor θα πρέπει να πληρώσουν 30.000 ευρώ, ενώ οι Διάσημοι θα πρέπει να δώσουν 50.000 ευρώ.

«Αυτά είναι για να λέγονται. Καμία παραγωγή δεν μπορεί να πιέσει έναν παίκτη να μείνει σε ένα ριάλιτι, αν οι λόγοι είναι ψυχολογικοί», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ήταν προγραμματισμένο για πέρυσι αλλά δεν συνέβη ποτέ - Η έκπληξη του Ατζούν στους παίκτες

Ο Τούρκος παραγωγός όπως σας είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό αποκλειστικά έχει βάλει στόχο να τινάξει την τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα. Γι΄ αυτό και παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια που θα του φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου ξεπερνά κάθε προηγούμενο έρωτα στην ιστορία των ριάλιτι. Ένας έρωτας που έχει δύο παράλληλες δράσεις.

Το ζευγάρι με δεκάδες κάμερες γύρω του μοιάζει να απολαμβάνει παρά τις επικρίσεις τη σχέση τους στον Άγιο Δομίνικο. Ταυτόχρονα χιλιάδες μίλια μακριά υπάρχει ο Γιάννης Λυγνός. Ο αγαπημένος συνεργάτης, όπως τον αποκάλεσε εκείνη. Ο άνθρωπος που δηλώνει αιώνια αγάπη και αφοσίωση στη γυναίκα αυτή. Και αυτά που τους ενώνουν όπως φαίνεται είναι πολλά.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει ο μουσικός στην πρόταση που του έχει γίνει (αν και τα λεφτά είναι πολλά). Όπως σας έχουμε γράψει εδώ τον θέλουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να μπει στο Survivor ως παίκτης.

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως τις επόμενες εβδομάδες... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr