Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Δεν έριξε βλέμμα στους δημοσιογράφους

Έφυγε βιαστικά με τους ανθρώπους της παραγωγής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Δεν έριξε βλέμμα στους δημοσιογράφους

Λίγες μέρες πέρασαν από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο Survivor 5 την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το παιχνίδι για προσωπικούς του λόγους. Ο ηθοποιός έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) στην Αθήνα.

Όπως συνέβαινε και πέρυσι έτσι και φέτος, οι παίκτες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο συνοδεύονται από ανθρώπους της παραγωγής και αποφεύγουν τις κάμερες καθώς πρώτα μιλάνε στις εκπομπές του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες, όσοι θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν δύσκολα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν κάποιοι προσωπικοί.

Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι. Αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μη μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά.

Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και με πίεσε. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη, τουλάχιστον το προσπαθεί. Η Μυριέλλα μου είπε έδειξε άλλον παίκτη να βγάλω και μου εξήγησε τους λόγους.

Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πάρα πολύ από τον Βαλάντη ο οποίος του έδωσε ένα πιάτο φαΐ ενώ δεν είχε φάει. Του το έδωσε τόσο δακρύβρεχτα που μου φάνηκε λίγο υποκριτικό, περίεργο.

Όταν συνέχεια σε μειώνει ένας άνθρωπος μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω στο Survivor. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης.

Ήταν πολύ οξύθυμος, πάθαινε εκρήξεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα ήταν ο λόγος που έκανα ένα κλικ και ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή και πρέπει να φύγω.

Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Η άφιξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απαθανάτισε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου κατά την άφιξή του.

Γιάννης Χατζηγεωργίου αεροδρόμιο
Γιάννης Χατζηγεωργίου Survivor 5

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χατζηγεωργίου στο Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην επόμενη ημέρα θα δούμε να προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης... Σας το είχαμε πει άλλωστε, παλιότερα, πως έκανε και "προπονήσεις" για να μάθει να ψαρεύει... προετοιμασμένος όσο δεν πάει..

Survivor 5 Σοιλέδης